Deze lente loop jij in dit camo-vestje!

 

‘Catch me if you can!’

Nu het terreurniveau teruggebracht is naar niveau 2, mag er best terug wat camo-animo in het straatbeeld komen.

Neen, we gaan de komende maanden in het straatbeeld niet voor een spelletje airsoft of paintball, met deze slogan lanceert Timberland zijn lente- en zomercollectie met daarin de camo-print centraal, zowaar een hommage aan de iconische American Millitary M65 evergreen jacket.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij het jasje alleen. De prints lopen doorheen een hele range aan producten die niet alleen bedoeld zijn om te gaan spelen met ‘The Boys’. Deze camo-print is gewoon de look komende lente en zomer en past bij heel wat casual gelegenheden. Het vestje is all yours voor een 200 Euro…het kan slechter!


Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Witter dan wit

Ongetwijfeld ken je het gevoel … Heb je net de allernieuwste witte ‘it’-sneakers op ...

Milan Palma, handgemaakte tassen

Van handgemaakte tassen kunnen we ook als Whatmatters mannen niet genoeg krijgen. Dan bedoelen ...

Garzini:de magische portefeuille

Een leuke portefeuille kopen klinkt eenvoudiger dan het is. Oubollig, lelijk of gewoonweg te ...

Hosting door Fraai