Vissen als een echte vent doe je zo!

Word je net als ons al mottig van de gedachte aan zeedeining? Ben je een fervent visser en mag het voor jou net iets actiever dan op een stoeltje langs de waterkant of op een boot? Wel, haal de duikbril, snorkel en zwemvliezen maar boven en ga een het speervissen.  Wij volgden ons grote voorbeeld, Mark Healy, een man die laat zien hoe echte mannen vissen!

Mark, gepassioneerd Big Wave surfer en onderwatervisser leeft in en rond water. Vissen om te vissen is niet aan hem besteed. Met een surfplank het water in, één tegen één met de natuur, jagen, vangen, fileren, vers eten, delen,… . Daar draait het allemaal om! Kijk maar mee naar zijn laatste video en krijg alvast goesting om volgende keer mee te gaan!

 

Credits cover: Vimeo/YouTube

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Als de wagen net een tikkeltje te duur is: Lamborghini Wave Tenjin 2

Sneakers je kan er niet genoeg van hebben: duur of goedkoop, het maakt niet ...

Ann Vantomme…een knappe vrouw met een hart voor voetbal!

Het was afgelopen zomer even schrikken toen we met onze redactie neerstreken in een ...

Vergeet de zomer, 5 luxeplekjes voor deze winter

Bon, laten we een kat een poes noemen…een heerlijke nazomer zit er niet meer ...

Hosting door Fraai