Go Lads! Lui zijn is goed voor het milieu!

De volgende keer je met je lamme kloten heel de dag in de zetel ligt te niksen en commentaar krijgt van je lief of vrouw, heb je vanaf nu een pasklaar antwoord klaar! Je doet het voor de medemens! Vergeet de geitewollensokken-methode en de bakfiets, blijf ontspannen en genietend liggen en laat haar weten dat je het als een echte groene jongen voor het milieu doet! Jullie kinderen willen toch opgroeien in een propere wereld, niet?

Volgens dit Amerikaans onderzoek gaat luiheid hand in hand met thuis blijven. je gaat niet op stap, neemt geen auto, reist niet en dus bespaar je op brandstof en energie. En dit niet alleen op een luie weekenddag, ook tijdens de werkweek. Doordat er meer mensen thuis blijven en  Mensen tussen de 18-24 jaar doen dit het meest. Zij zijn het meest vertrouwd met de nieuwe online technologieën en vinden het erg aangenaam om thuis te werken. De hoeveelheid energie die hiermee bespaard wordt is hoger dan van tevoren was verwacht.

Conclusie…die bank op en niksen jongeman! Doe het voor het milieu!

 

Bron: Man-Man

Credits: Pinterest/Giphy

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Poppi: de luchtvaartmaatschappij van de toekomst

Vergeet Ryanair, de vliegtuigmaatschappij van de toekomst heet Poppi, toch als het van het ...

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

Hosting door Fraai