Deze Berlijnse loft mixt geniaal oud met nieuw

Berlijn is een hippe stad. Onze favoriete wijk in de stad met de bekendste muur ter wereld is Prenzlauer. Kenmerkend voor deze wijk zijn de vele historische panden. Panden die de laatste jaren mooi onder handen worden genomen door projectontwikkelaars en (interieur)-architecten, zoals de geniale heren van Asdfg Architekten. In dit 170 jaar oude pand hebben deze heren hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Op basis van originele tekeningen uit 1844, is dit pand volledig hersteld. Ruige, lichte stenen vormen de basis voor een strakke minimalistische vorm van dit appartement. Ook de trap gooit hoge ogen. Verder zorgen de hoge plafonds voor een echt loft-gevoel.

 

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Te koop: prachtige Vintage Porsche 356 Carrera 2 uit 1962

Een icoon in de autogeschiedenis…de Porsche 356. Deze auto werd ontworpen door Ferry Porsche, ...

Overwin eens een obstakel of 25/50/250

Obstakels overwinnen in de modder Haantjes dat zijn wij mannen en dat is op ...

6 must read boeken voor de moderne gentleman

Boeken voor de gentleman? Ja hoor ze zijn er in alle mogelijke maten en ...

Hosting door Fraai