Sexy Emily Ratajkowski geraakt niet uit haar bed!

En indien we er naast zouden wakker worden, wij ongetwijfeld ook niet!

Het succesvol Amerikaans model dat samen met haar Poolse vader (schilder) en Engelse moeder (Professor en schrijfster) opgroeide in Encinitas, Californië komt dan ook niet zomaar uit haar bed.  Ratajkowski die op 14-jarige leeftijd al door het modellenbureau Ford Models onder contract werd genomen, heeft de luxe te kunnen kiezen voor welke opdrachten ze effectief wil opstaan. Lees als…welke opdrachten genoeg nullen aftikken…voor de komma weliswaar. Soit, over aftikken gesproken…wij zouden daar in dat bed niet twijfelen, laat dat duidelijk zijn! 

Not getting out of bed

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

De identiteitscrisis van Kiki Passo …

Sommige vrouwen hebben al wel eens moeite met het kiezen van een naam. Verwarrend, ...

Heerlijke assist van Ronaldo aan James…Helga Lovekaty

Scoren en laten scoren. We hebben het hier vandaag over misschien wel de beste ...

Allemaal naakt aan de yoga: #NYGYOGA

Ik geef het toe, ook ik heb met ooit in honderden bochten gewrongen en ...

Hosting door Fraai