Fans van M&M opgelet…hier is de chocopasta!

Had je vanmorgen ook geen inspiratie wat op je pistolet te smeren? Ben jij die speculoospasta ook beu? Kan je een stukje chocolade wel smaken en ben jij heel toevallig fan van M&M’s? Wel, we waren vorige week in Engeland en vonden er dit in de rekken!  

De chocopasta, geproduceerd door het bedrijf Mars, zal proeven als een gewone choco maar je gaat er wel kleine M&M-stukjes in terugvinden. Wij denken dat deze fantastische uitvinding niet lang enkel in Engeland zal terug te vinden zijn. Het zal een kwestie van maanden, misschien wel weken worden dat de M&M chocopasta Het Kanaal of de Noordzee zal oversteken.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Het biertje voor de body builders: BARBELL BREW

Spendeer je wel wat uren in de gym om aan je spieren te werken? ...

Verscholen cocktail parel

Het hoeven bij Whatmatters niet altijd gloednieuwe hotspots of concepten te zijn, we eren ...

Omdat wijn op temperatuur écht wel een verschil maakt: Kelvin

Geloof ons als we zeggen dat de temperatuur van de wijn een hemelsbreed verschil ...

Hosting door Fraai