Zusjes Bella en Gigi Hadid in mediastorm na deze pikante foto in Vogue!

De kans dat er in je familie een Victoria’s Secret Angel zit is zo goed als onbestaande. Laat staan twee. Behalve als je achternaam Hadid is, dan heb je gelijk kans op twee. Niet onlogisch met twee knappe zusjes als topmodel, Gigi en Bella.

Dat is ook de Britse Vogue niet ontgaan. Vogue dat er elke maand alles aan doet om de perfecte cover en beste foto’s te scoren, ging dan ook ver om de aandacht te trekken. Zo werden de half-Nederlandse topmodellen in een intieme pose gefotografeerd. Niet iets dat je van twee zussen zou mogen verwachten. Een social mediabommetje werd hun deel.

We snappen de reacties zoals ‘Promoten jullie echt incest, Vogue?’ onder de foto enigszins wel. Doch, we kunnen als man niet echt ontkennen hier veel bezwaar tegen te hebben, toch? En Vogue? Tja, hun doel is bereikt…een monsterverkoop!

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

 Credits Cover: Instagram Vogue by Steven Meisel

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Lang Leve de winter met Jutta Monica Leerdam

Mannen, maten, makkers…de zomer is voorbij, de herfst is bezig en de winter is ...

Marisa Papen proeft het geluk in Las Vegas (NSFW)

En of het gezellig werd toen we onze mailbox op de eerste dag van ...

Yes! Jennifer Aniston is terug single!

Ok, lachen of hopen op andermans miserie is niet tof en doe je normaal niet…normaal…tenzij ...

Hosting door Fraai