Omega komt met speciale ‘Olympic Games’ Seamaster

Wie Olympische Spelen zegt, ademt gelijk ook Omega uit. Het Zwitsers, hoe kan het ook anders, luxueuze horlogemerk verzorgt dan ook al sinds 1932 de tijden die opgemeten worden tijdens dit evenement. Dit jaar, met de Winterspelen die volgende week in Pyeongchang Zuid-Korea starten, lanceren ze een special edition,  de ‘Omega Seamaster Olympic Games Collection’.

Het betreft vijf verschillende varianten van hun Seamaster met een knipoog naar de vijf gekleurde ringen die symbool staan voor de Olympische Spelen. Het wordt ook een limited edition. Er zullen dan ook slechts 2032 stuks gemaakt worden. De Zwitserse rakkers haalden inspiratie uit hun eigen stopwatches die ze gebruikten tijdens de Spelen van 1976 in Montreal en Innsbruck. Echte Omega-kenners zullen deze inspiratie dan ook direct terugzien in de vorm van de minuten- en urenwijzer en de contrasterende secondewijzer.

Dan rest ons enkel nog de vraag…geel, rood, groen, blauw of zwart?

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De absolute top onder de strandbedden? SIMBA BLUE

Is het omdat ik dit artikel op een strandbed in Italië schrijf? Het zou ...

Ready to get SPOILED?

Merken van mannenkleding er kunnen er niet genoeg van zijn. Er zijn ergere vormen ...

Unieke cadeaus voor 'echte' mannen!

Omdat het nogal lang geleden was, dat we nog een fijne webshop aan onze ...

Hosting door Fraai