Niet Tournée Minérale, wel Yoga doet je lichaam stralen…aldus David Beckham!

Sorry, sorry en nogmaals sorry! Tournée Minérale zal ons exact 43u in de ban houden…we worden dan ook vanavond, 19u, verwacht in The Jane in Antwerpen, aldaar we natuurlijk moeilijk gaan kunnen dineren zonder een aangepast wijntje. Sergio’s ‘Sex on a plate’ zonder wat ‘gealcoholiseerd’ druivensap is als een Tinder seks-date zonder condoom…not done!

En we krijgen bijval, en van niemand minder dan David Beckham, de man die we onlangs nog de zalfjes van zijn gezicht vroegen. Het hoeven dan ook niet altijd de kleren van het lijf te zijn. Nochtans, de stiekem meelezende dames zullen het beamen, de veertiger, (42 om precies te zijn) ziet er nog fantastisch uit. Hoewel zijn kinderen, of toch sommige, de tienerjaren in zijn en hijzelf nog maar weinig aan topsport doet, is dat niet aan zijn lichaam te zien, integendeel. En wie dan denkt dat dit komt door het weinig verbruiken van alcohol, heeft het mis! David Beckham lust nog steeds een goed wijntje, kapt nog steeds een pintje in ‘zijne frak’ of mixed wel eens een goede gin met tonic!

Wat is zijn geheim? Yoga! Meer bepaald, zijn ravissante Australische personal trainer Shona Vertue. Deze knapperd heeft vier regels waaraan je je moet houden wil je in shape blijven en toch genieten van een stevig glaasje op z’n tijd.

Regel 1: Drinken geen alcohol als je niet lekker in je vel zit! Volgens Vertue kom je dankzij de alcohol je echte pijn niet onder ogen en ga je door een kater je alleen maar slechter voelen.

Regel 2: Eten en drinken gaan samen! Drink dus nooit op een lege maag, maar trek ook niet gelijk een fles open als net hebt gegeten. Dat bevordert de spijsvertering namelijk niet.

Regel 3: Drink vooral wat je lekker vindt en kies niet een smakeloze flutcocktail omdat die toevallig weinig calorieën heeft.

Regel 4: Ga niet keihard sporten met een kater. Neem je rust, drink goed en doe wat lichte oefeningen.

Wie zijn wij om deze knapperd tegen te spreken? David Beckham al eens gezien? Wij zijn vooral benieuwd of Mevrouw Beckham haar man graag naar de Yoga-les ziet gaan…jaloerse wezens, die vrouwen, nietwaar?

Bron: Esquire
Cover: Instagram David Beckham

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Miss Exclusive 2018: Whatmatters was erbij!

In het ravissant aangeklede Casino van Knokke vond op 27 januari 2018 de finale ...

Tutu Chic Gin: een fijn cadeautje voor haar

JA, wij volgen Pink Ambition! Waarom? Beroepshalve en voor jullie natuurlijk, het zijn bv’s ...

Hosting door Fraai