Niet Tournée Minérale, wel Yoga doet je lichaam stralen…aldus David Beckham!

Sorry, sorry en nogmaals sorry! Tournée Minérale zal ons exact 43u in de ban houden…we worden dan ook vanavond, 19u, verwacht in The Jane in Antwerpen, aldaar we natuurlijk moeilijk gaan kunnen dineren zonder een aangepast wijntje. Sergio’s ‘Sex on a plate’ zonder wat ‘gealcoholiseerd’ druivensap is als een Tinder seks-date zonder condoom…not done!

En we krijgen bijval, en van niemand minder dan David Beckham, de man die we onlangs nog de zalfjes van zijn gezicht vroegen. Het hoeven dan ook niet altijd de kleren van het lijf te zijn. Nochtans, de stiekem meelezende dames zullen het beamen, de veertiger, (42 om precies te zijn) ziet er nog fantastisch uit. Hoewel zijn kinderen, of toch sommige, de tienerjaren in zijn en hijzelf nog maar weinig aan topsport doet, is dat niet aan zijn lichaam te zien, integendeel. En wie dan denkt dat dit komt door het weinig verbruiken van alcohol, heeft het mis! David Beckham lust nog steeds een goed wijntje, kapt nog steeds een pintje in ‘zijne frak’ of mixed wel eens een goede gin met tonic!

Wat is zijn geheim? Yoga! Meer bepaald, zijn ravissante Australische personal trainer Shona Vertue. Deze knapperd heeft vier regels waaraan je je moet houden wil je in shape blijven en toch genieten van een stevig glaasje op z’n tijd.

Regel 1: Drinken geen alcohol als je niet lekker in je vel zit! Volgens Vertue kom je dankzij de alcohol je echte pijn niet onder ogen en ga je door een kater je alleen maar slechter voelen.

Regel 2: Eten en drinken gaan samen! Drink dus nooit op een lege maag, maar trek ook niet gelijk een fles open als net hebt gegeten. Dat bevordert de spijsvertering namelijk niet.

Regel 3: Drink vooral wat je lekker vindt en kies niet een smakeloze flutcocktail omdat die toevallig weinig calorieën heeft.

Regel 4: Ga niet keihard sporten met een kater. Neem je rust, drink goed en doe wat lichte oefeningen.

Wie zijn wij om deze knapperd tegen te spreken? David Beckham al eens gezien? Wij zijn vooral benieuwd of Mevrouw Beckham haar man graag naar de Yoga-les ziet gaan…jaloerse wezens, die vrouwen, nietwaar?

Bron: Esquire
Cover: Instagram David Beckham

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Bah! Heineken brouwt bier uit grachten Amsterdam!

Het is gebeurd! Waar ze in de hoofdstad van onze Noorderburen nog dachten enigszins ...

Marisa Papen scoort eerste Belgisch Goud op Olympische Winterspelen PyeongChang 2018

In tegenstelling tot onze Nederlandse buren, zijn wij geen helden in wintersport. We  gaan ...

Burning Man in Nederland

Burn Man, Burn! Gaat je hart al sneller kloppen van Rock Werchter, vult je ...

Hosting door Fraai