Eindelijk, Monopoly voor echte valsspelers!

Break The Rules!

Wie herkent dit niet? Je bent thuis of op café een spelletje Monopoly onder vrienden aan het spelen, alles verloopt smooth, drankje erbij, een portie warm gemend op tafel tot plots de chicken nuggets, frikandellen en gefrituurde loempia’s de kamer rondvliegen…iemand speelt vals en de sfeer is verpest!

Vanaf nu kan het, beter zelfs, HET MOET!  de Monopoly Cheaters Edition. In deze editie dien je juíst vals te spelen en de regels te breken…of zoals Senior Vice President van Hasbro gaming, Jonathan Berkowitz, vertelde aan Insider:

“A recent study conducted by Hasbro revealed that nearly half of game players attempt to cheat during Monopoly games, so in 2018, we decided it was time to give fans what they’ve been craving all along – a Monopoly game that actually encourages cheating.”

Wij zijn alvast benieuwd of je in de cheat editie ook nog extra vals kunt spelen…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Black Ember: cooler maken ze backpacks niet!

Ben je op zoek naar écht stoer gear om je spulletjes in op te ...

Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet ...

Onder tafel drinken vanop afstand

Bier hijsen, we doen het niet vaak bij Whatmatters. Ja, we zijn stevige drinkers, ...

Hosting door Fraai