BMW licht tipje van de sluier op over nieuwe 8-serie (foto’s)

Elk moment kan het gaan gebeuren, de voorstelling van de nieuwe 8-reeks van BMW. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen nadat de Duitsers uit Beieren al lieten weten dat deze 8-serie elk model in hun huidig aanbod gewoon zal overtreffen. Luxe, uitstraling en innovaties zijn de drie sleutelwoorden die de jongens uit München ons nog, samen met de eerste foto’s nog meegaven.

Helaas is de auto op de foto’s nog wat gecamoufleerd maar de lijnen worden wel duidelijk. De nieuwe 8-serie zal geproduceerd worden in vier verschillende modellen. Naast de 8-serie Coupé zal er ook een Cabrio, een M8 en een GTE worden ontwikkeld. De eerste, de Coupé, zal vermoedelijk z’n opwachting maken tijdens de Autoshow van Genève. Wij zijn benieuwd!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De Mercedes-Maybach 6 Cabrio Conceptcar is om van te smullen

Om van te watertanden, veel meer kunnen we niet uitgekraamd krijgen bij het bekijken ...

Vergeet de bierfiets, ga voor de whiskyfiets!

Yep, we zijn er weer met een fiets. Kan je er niet mee leven? ...

Fisker EMotion, de auto waarvoor Tesla nu al bibbert!

Een dik half jaar geleden brachten we al een keer de plannen van Henrik ...

Hosting door Fraai