BMW licht tipje van de sluier op over nieuwe 8-serie (foto’s)

Elk moment kan het gaan gebeuren, de voorstelling van de nieuwe 8-reeks van BMW. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen nadat de Duitsers uit Beieren al lieten weten dat deze 8-serie elk model in hun huidig aanbod gewoon zal overtreffen. Luxe, uitstraling en innovaties zijn de drie sleutelwoorden die de jongens uit München ons nog, samen met de eerste foto’s nog meegaven.

Helaas is de auto op de foto’s nog wat gecamoufleerd maar de lijnen worden wel duidelijk. De nieuwe 8-serie zal geproduceerd worden in vier verschillende modellen. Naast de 8-serie Coupé zal er ook een Cabrio, een M8 en een GTE worden ontwikkeld. De eerste, de Coupé, zal vermoedelijk z’n opwachting maken tijdens de Autoshow van Genève. Wij zijn benieuwd!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Het concept van de nieuwe BMW 8 is bekend!

Het is dat mijn collega Jens net een nieuwe Beamer heeft in huis gehaald, ...

Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we ...

Te koop: Een echte F1 voor jou en twee vrienden

Een koopje… Als je de kostprijs van een huidige F1-wagen in acht neemt…  ...

Hosting door Fraai