BMW licht tipje van de sluier op over nieuwe 8-serie (foto’s)

Elk moment kan het gaan gebeuren, de voorstelling van de nieuwe 8-reeks van BMW. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen nadat de Duitsers uit Beieren al lieten weten dat deze 8-serie elk model in hun huidig aanbod gewoon zal overtreffen. Luxe, uitstraling en innovaties zijn de drie sleutelwoorden die de jongens uit München ons nog, samen met de eerste foto’s nog meegaven.

Helaas is de auto op de foto’s nog wat gecamoufleerd maar de lijnen worden wel duidelijk. De nieuwe 8-serie zal geproduceerd worden in vier verschillende modellen. Naast de 8-serie Coupé zal er ook een Cabrio, een M8 en een GTE worden ontwikkeld. De eerste, de Coupé, zal vermoedelijk z’n opwachting maken tijdens de Autoshow van Genève. Wij zijn benieuwd!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Range Rover Sport P400e, eindelijk een echte hybride Range!

Een maand geleden kondigde Jaguar Land Rover aan dat ze vanaf 2020 volledig elektrisch ...

Dezigno, de meest stijlvolle E-bike op de markt l Gentleman’s Fair

Elektrische fietsen zijn hip op het moment, maar laten we eerlijk zijn: zelden of ...

Autosalon van Tokyo brengt ons massa’s nieuwe concepts

Voor zij die nog niet kunnen wachten op het komende autosalon in Brussel, kunnen ...

Hosting door Fraai