Word voor één dag/nacht zelf de Knight Rider

Voor de jongere lezers ons die de heerlijke jaren ’80 niet (bewust) hebben meegemaakt stellen we even ‘Knight Rider’ voor. Knight Rider is een Amerikaanse televisieserie uit de jaren 80 met onder andere David Hasselhoff, ook gekend uit de jaren ’90 reeks Baywatch, in de hoofdrol. Naast de serie verschenen er ook televisiefilms. Onder andere: “Knight Rider 2000” en “Knight Rider 2010”. De serie liep van 1982 tot 1986 en draaide om Michael Knight die als een soort moderne ridder samen met zijn technisch zeer geavanceerde ‘denkende’ auto KITT met artificiële intelligentie werkt voor de organisatie FLAG (Foundation for Law And Government).

Vanwaar de titel ‘Word voor één dag/nacht zelf de knight Rider’? Wel, trek die coole lederen jekker aan, ontknoop die twee bovenste knopjes van jouw hemdje en begin als een echte ‘Michael Knight’ te babbelen tegen een auto die nog meer gesofisticeerd is dan de nieuwste Tesla. Meer nog, kruip ook gewoon achter het stuur van de Knight Industries Two Thousand aka KITT aka Pontiac Firebird.

Autoverhuurder Turo uit Los Angeles heeft dan ook de exacte kopie in zijn bezit en verhuurt deze aan een 180 dollar per dag. De auto, een Pontiac Firebird Trans Am uit 1989, is compleet uitgerust met alle snufjes die ook zijn echte broertje uit de serie had,inclusief de karakteristieke rode voorverlichting, ‘hightech’ dashboard en sprekende voicebox met de stem van acteur William Daniels met zijn karakteristiek droge uitspraken. Zie je ons al rijden in Beverly Hills tussen alle celebs? Wij wel!

/p>

tcoc

You May Also Like

Vlogger Enzo Knol knalt tegenwoordig met waanzinnige Jeep Trackhawk

Vloggen is een lucratieve bezigheid… Zij die Enzo Knol nog niet kennen, hebben afgelopen ...

Makers van ‘The Simpsons’ moeten te stereotiepe ‘Apu’ schrappen

What’s next? ‘The Simpsons’…als rekels geboren in de jaren ’80 zijn we ermee groot ...

Sneller dan verwacht: La Casa De Papel komt nog dit jaar met derde reeks!

Wie zei er nog dat El Profesor en zijn Bandito’s pas in 2019 zouden ...

Hosting door Fraai