Wie wordt Miss Exclusive 2018? Wij gaan alvast eens kijken!


Missverkiezingen, ze rijzen als paddestoelen uit de grond. Maar als je dé referentie in België op gebied van missverkiezingen zoekt, klop je al lang niet meer aan bij Ignace Crombé maar dan zal het eerder Darline Devos of Ken Stevens zijn. Darline heeft een tweetal weken geleden haar moment de gloire al gekregen en kroonde de in de media fel gecontesteerde Antwerpse met Filipijnse roots Angeline Flor Pua tot Miss België, nu is het de beurt aan Ken Stevens om als grote concurrent dit weekend het kroontje van Miss Exclusive op een ravissant kopje te zetten.
Met presentatrice Joke Van de Velde en een jury die bestaat uit Tanja Dexters, Koen Crucke en Jamillia Baidou zitten daar natuurlijk redelijk wat jaren Story-covers bij elkaar om alvast mee te kiezen wie het kroontje effectief zal verdienen. En heeft u het goed opgemerkt? Zelfs twee ex-missen van de grote concurrent! Om maar te zeggen dat de organisatie van Miss Exclusive stevig in de stelling staat. Over stellingen gesproken, ook Michel Van den Branden (de stellingbouwer uit The Sky is The Limit) zal zijn opwachting maken!

Ken zelf belooft alvast geen oubollige show. We geloven hem op zijn woord en zijn dan ook benieuwd wat dit gaat geven. Wij sturen alvast de jongste snaak op onze redactie naar ginder om de geur van mooie missen op te snuiven (Patrice, neem het aub niet letterlijk, wij kunnen ons geen #metoo veroorloven) en te gaan kijken of de verwachtingen ingelost zullen worden.
De grote finale show van dit jaar zal doorgaan nu zaterdag 27 januari 2018 in het casino van Knokke en is voor iedereen te bewonderen via Stories TV en Facebook.

De nieuwe Miss Exclusive gaat volgens de organisatie alvast naar huis met het grootste prijzenpakket in de Belgische miss-wereld en zal ondergedompeld worden in een ongelooflijk avontuur waarin glitter & glamour centraal staat. Een avontuur waarin de nieuwe Miss Exclusive connecties zal opbouwen voor haar latere carrière en wat voornamelijk een leerschool zal zijn om door te breken op nationaal & internationaal vlak. Veelbelovend allemaal!
Hieronder vind je alvast een overzicht van de kandidaten. Wens je er meer over te weten, wil je het event ook bijwonen of volg je liever Live vanuit je luie zetel zaterdag mee? Kijk dan snel op de SITE. Tot zaterdag!

Credits: Facebook Miss Exclusive

tcoc

You May Also Like

Fitgirl: Britt van 't Hart, en of ze hard gaat!

Fitgirls zijn hot, fitgirls zijn populair, maar je moet er wel wat voor over ...

De Invasie van Antwerpen!

Heel eerlijk? Tot vandaag was bij het woord invasie, het eerste wat bij de ...

Maddy Relph: Wanneer #Wanderlust gewoon #Lust wordt…

Een topmodel, een tropisch eiland en een hashtag #Wanderlust…meer heb je niet nodig om ...

Hosting door Fraai