Whatmatters APP-review: "Die With Me"…chatten met slechts 3% batterij!

Waarom wij met twee iPhones rondhollen tegenwoordig? Wel, omdat wij als beetje influencer/blogger/redacteurs constant of onze sociale media aan het checken zijn of we onze verhalen op Instagram of Facebook aan het updaten zijn en dit gewoon de autonomie van onze batterij sneller laat sterven dan een sappig muizeke in een slangenterrarium.
Het is ons dan ook al meermaals overkomen dat wij nog net dat laatste berichtje nog moest sturen en we ‘out of battery’ waren. Je kent het wel, ‘Schat, de voorlaatste is besteld, ik kom zo naar huis’ of ‘Wacht nog 30 minuten met het eten want ik geraak er net niet’. Soit, in geval één de deegrol en geval twee koude maaltijd, dat werd tot nu ons deel.

Gelukkig zijn er twee Belgische helden, Dries Depoorter en David Surprenant, die een app hebben ontwikkeld waarbij mensen die nog maar 5% batterij hebben kunnen chatten. De naam? Heel toepasselijk, Die With Me.

Deze twee rekels wilden iets positiefs maken van een lage batterij en vinden het gewoon fantastisch dat mensen nu met zo’n lage percentage een gesprek kunnen voeren. Ze werken al sinds 2016 aan de app en deze is nu eindelijk verkrijgbaar op zowel de App Store als in Google Play. Wij vinden hem alvast geweldig! Downloaden die handel, en wel NU!

You May Also Like

Pure luxe voor je oren

Een streepje muziek op tijd en stond kan nooit geen kwaad. Vaak is het ...

De nieuwe HUAWEI P9 MATE

Nu zijn we bij Whatmatters best wel iPhone adepten. Waarom? Geen idee, het zal ...

Drijvend beerpong-spel is het hebbedingetje dit lang en zonnig weekend

Al hangend in het zwembad beerpongen…we hebben al slechtere weekends gekend… Mannekes, het wordt ...

Hosting door Fraai