What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de pioniers in vloggen in België of recenter en frequenter van haar vlog NICEfamily. Deze onderhoudt ze samen met haar man Nick. Dagelijks gunnen ze je een blik in hun huishouden, nemen ze je mee op sleeptouw en proberen ze een lach op je gezicht te toveren. Een concept dat werkt en ondertussen op heel wat trouwe fans mag rekenen. Daar willen we bij Whatmatters dus gerust wat meer over weten.
Céline, waarom ben je in godsnaam met bloggen begonnen?
Wel, met Instagram ben ik al 6 jaar bezig, met bloggen een 3-tal jaar en met vloggen ongeveer 2. Toen was er helemaal nog geen sprake van ‘influencers’.  Ik ben dit dus nooit ‘bewust’ begonnen, het is allemaal voort gevloeid vanuit een hobby. Je mag me dus gerust een pionier noemen. Ik deel graag mijn leven op YouTube,  omdat ik vloggen heel erg leuk vind en graag mensen ook een andere kant van mij laat zien, dan enkel een foto op Instagram. Daarnaast is het natuurlijk ook een hele leuke herinnering voor later.


Het nageslacht zal tevreden zijn, jarenlang beeldmateriaal van de mama! Céline verklap ons eens een geheim: wat is voor jou een goed Instagrampic?
De foto’s die ik zelf het liefst maak zijn travel foto’s, waarbij er ook een leuke fashion outfit in beeld zit. Ik hou van warme en levendige kleuren qua filter en straal het liefst positiviteit uit, omdat ik dat zelf ook het leukst vind om te kijken bij anderen.
Ok helder, travel foto’s zijn dus wat we nodig hebben om te scoren! Nog andere tips voor beginnende bloggers?
Ja hoor, doe het omdat je het echt graag doet. Als je er dan veel tijd in stopt, dan lukt het je zeker en vast. Je kan inspiratie opdoen bij anderen, maar wees wel altijd jezelf en geef er je eigen unieke toets aan.

We knopen het in onze oren en welke bloggers en vloggers volg je zelf op de voet?
Negin Mirsalehi, Queenofjetlags, Lauren Bullen , saconnejoly’s en Anna Nooshin.
En hoe zou je je eigen stijl omschrijven Céline?
Girly met een stoerder kantje.

Ok, we noteren het. Wat we ons afvragen: krijg je eigenlijk hulp bij je vlog?
Nee, ik doe eigenlijk alles zelf. Natuurlijk krijg ik wel wat hulp bij het maken van foto’s. Hiervoor rekenen ik meestal op mijn man of mijn beste vriendin Talisa.
Vertel ons eens, wat is nu eigenlijk het leukste wat je als influencer meemaakt?
De vele reizen, het is leuk om via je job/passie zoveel van de wereld te mogen zien.
Dat zal wel zijn! Tot waar reiken je ambities eigenlijk met je blog/vlog?
Ik ben de laatste tijd meer gefocused op mijn youtube kanaal NICEfamily. Ik vlog heel graag en het zou natuurlijk leuk zijn om te groeien met dit kanaal. We zitten nu aan 10K abonnees en natuurlijk zouden er daar nog heel wat bij mogen. Leuke samenwerkingen met dit YouTube-kanaal zie ik ook zeker zitten.

Zo dat weten potentiële adverteerders dan ook weeral. Als we dan toch bezig zijn, kan je ons je favoriete hotspots in ons landje meegeven?
Sowieso de Meir in Antwerpen, ik shop ontzettend graag. De Paalse plas om te wandelen met mijn hondjes en que food gaat mijn voorkeur uit naar Esaki Sushi in Hasselt.
We zullen die laatste zeker eens proberen! Geef ons als afsluiter nog even mee waarom onze lezers jouw vlog moeten volgen?
Omdat we van velen mensen te horen krijgen dat we ze opbeuren als ze eens een mindere dag hebben. Dat vinden we heel leuk om te horen. We proberen de mensen mee te nemen in ons leven en ze toch op z’n minst 10 minuutjes te laten lachen elke dag, er is al genoeg om voor te treuren in de wereld.
Ook daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Céline we wensen je alvast nog alle succes toe en wij gaan jou en je familie alvast blijven volgen. Kwestie van af en toe eens te kunnen lachen.
tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit is het bloedmooi nieuw lief van Stoffel Vandoorne!

Nu we toch in Monaco zijn, kunnen we evengoed een beetje TV-Story en Dag ...

Waar is dat blondje? HIER is dat blondje!

In onze zoektocht naar interessante potentiële kandidaten voor een interview botsten we op een ...

Márcina Batenburg: The dealer who pays taxes!

Eerlijk, het zal aan ons liggen, maar wij hadden nog nooit van Márcnia Batenburg ...