Wassen voor echte mannen, zeep van bier!

Trouwe lezers van Whatmatters weten dat we niet snel nee zeggen tegen een pintje. Nu zijn we ook best wel proper op onszelf dus ook wassen doen we ons in overvloed. Ideaal zou zijn zijn om ons te wassen bij een pintje bier dus…en goed nieuws lads, het kan! Hoe? Haal de BEER SOAP van Damn Handsome Grooming Co in huis!

Bierafval een weldaad voor de huid


Toen het koppel achter dit label er achter kwam, dat het afval dat gepaard gaat met het brouwen van craft beer, gewoon werd weggepleurd, besloten ze er wat aan te doen. Damn Handsome Grooming Co werd opgestart in Portegon, met de man in het achterhoofd en met de bedoeling natuurlijk grooming producten op de markt te brengen.
In de meeste brouwerijen is quasi 90% van de ingrediënten afval, nochtans zitten deze vaak boordevol stoffen die weldadig zijn voor de huid. Antioxidanten en proteïnen bij de vleet in de mineraalrijke granen. Nee, we gaan het niet in detail uitleggen, daar zijn andere websites voor.


Ondertussen bestaat het bedrijfje 4 jaar en kun je dan ook de IPA Beer Soap 4 Year Anniversary Blend aanschaffen. Wij vielen alvast als een blok voor de mannelijke, rode verpakking van deze flacon. Al kunnen we dat eigenlijk zeggen van alle verpakkingen, die heerlijk classy en old school ogen. Let wel, snel zijn is de boodschap want het gaat hier om een limited edition. De hoofdbestanddelen zijn alvast sinaasappelschil, hop, olijfolie pompelmoes en natuurlijk niet te vergeten: bier! Al raden we aan er met je lippen af te blijven… O ja, de kostprijs? 14 dollar, al komen daar de verzendkosten natuurlijk nog wel bij. Santé! 
Instagram Facebook

tcoc

You May Also Like

Kerstballen met drank in zijn de eyecatcher in jouw kerstboom!

Winter- hier, Winter- daar… wij zetten een kerstboom mét ballen! Laat duidelijk zijn dat ...

De geur van slaap: Muun Mutabi

Slaap is ontzettend belangrijk. Nog niet zo héél lang geleden konden we met een ...

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...

Hosting door Fraai