Waarom wij houden van Paris Hilton?

Naast een knoert van een verlovingsring heeft Paris wel degelijk nog een cadeautje gevonden onder de kerstboom…althans dat lijkt ons. Waar ze ons in onze jeugdige jaren nog blij kon maken in de film ‘One Night in Paris’ met een boezem die net onze hand niet vulde, lijken nu haar twee trotsen in de Love Advent kalender van Love Magazine toch net iets voller, iets artificiëler te zijn.
Doch, we klagen niet bij het zien van zoveel schoonheid. Chris Zylka, de gelukkige acteur en toekomstig echtgenoot van de 36-jarige blondine zal letterlijk en figuurlijk zijn handjes vol hebben. Wat een knuffelbeer toch…die Paris…gehuld in een doorzichtig kleedje met daaronder zwarte lingerie…


You May Also Like

Kanji Sasoriza: speels, stout en aan onze tafel!

Was het de nogal unieke naam of waren het toch de expliciete foto’s die ...

Diepgelovige fotografe Miss België weigert bikini-foto's

Ze is diepgelovig, gelooft in God en de duivel, gaat elke dag naar de ...

Anna Herrin mag ons gerust een lesje leren!

Zelden tot nooit vallen we nog in katzwijm voor een model, gewenning weet je ...