Waarom wij houden van Paris Hilton?

Naast een knoert van een verlovingsring heeft Paris wel degelijk nog een cadeautje gevonden onder de kerstboom…althans dat lijkt ons. Waar ze ons in onze jeugdige jaren nog blij kon maken in de film ‘One Night in Paris’ met een boezem die net onze hand niet vulde, lijken nu haar twee trotsen in de Love Advent kalender van Love Magazine toch net iets voller, iets artificiëler te zijn.
Doch, we klagen niet bij het zien van zoveel schoonheid. Chris Zylka, de gelukkige acteur en toekomstig echtgenoot van de 36-jarige blondine zal letterlijk en figuurlijk zijn handjes vol hebben. Wat een knuffelbeer toch…die Paris…gehuld in een doorzichtig kleedje met daaronder zwarte lingerie…


tcoc

You May Also Like

Van Amberleigh West raken wij het Noorden kwijt

Waar is jouw kompas als je hem nodig hebt?  Dit 26-jarig Amerikaans model is ...

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

Model gaat op bodypaint Tinder-date, kerel heeft niets door!

Wie durft nu nog zeggen dat een date op Tinder enkel dient om een ...

Hosting door Fraai