Vergeet verticaal, voortaan douchen we horizontaal!

Waar wij van kunnen genieten? Wel, van een hete waterstraal die uit de douchekop over onze kathedraal van een lichaam zijn weg vervolgd tot in het putteke van de afloop. Nadeel van lang te genieten van een douche is niet alleen de waterfactuur, maar zeker ook het feit je een half uur lang op je benen moet staan in dampende hete en vochtige lucht. Vanaf nu…verleden tijd! Wij douchen vanaf nu horizontaal met de Horizontal Shower van het Duitse designbureau Dornbacth.


Iedereen kent het gevoel van de wekker die afgaat en waar je minstens een keer of twee de snoozekop inklopt. Ook dit is verleden tijd…je legt je even in de douche en laat je al snoozend even afspoelen. twee vliegen in één klap! Of wat dacht je na dat stevig nachtje nachtbrakerij? Correct, even liggen en douchend ontkateren. Je huisgenoten zullen je frisgewassen kop meer appreciëren dan heel de dag te liggen stinken op de bank of bed.

Zes heerlijke waterbars sproeien “balancerende, stimulerende en ontstekende choreografieën” stralen. Via het eTOOL-bedieningspaneel van de Horizontal Shower kun je ondertussen de perfecte balans kiezen. Check alvast de site van Dornbracht en als het iets mag kosten, laat dan je badkamer renoveren tot een koninklijk hoogstandje.


Oh ja, voor de stiekemerds…ook onderstaand gifje is verleden tijd! Seks in de douche zal nooit nog hetzelfde zijn want ook met twee wordt douchen nu veel interessanter!

Foto’s: Dornbracht

tcoc

You May Also Like

Help haar! 23 dingen die de smaak van jouw sperma beïnvloeden

Mannen, we kunnen er niet omheen, we worden wel eens graag verwend met een ...

Lelijke mannen maken vrouwen gelukkiger!

HEREN, er is nog hoop! Zie je er niet uit als een adonis, heb ...

Hosting door Fraai