Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf niet echt een lelijk eendje bent? Juist, ze zullen je altijd vergelijken en het wordt moeilijk in de voetsporen te treden. Tenzij je Lottie Moss heet, het 24 jaar jongere zusje (zeg maar serieus nakomertje) van Kate Moss.


Zij hoeft zich weinig aan te trekken van wat mensen denken want deze 20-jarige ziet er gewoon nog beter uit als haar oudere zus. Of ze ook de carrière van haar zus zal evenaren, dat is een ander paar mouwen maar als wij tussen de twee zusjes konden kiezen, hebben wij vandaag alvast onze keuze gemaakt. Wij zouden ze alvast ook op de cover van Vogue posteren…jullie?

tcoc

You May Also Like

Zangeres wordt 23 en deelt dit met stomende lingerieshoot

Ligt het aan ons? Zijn we te oud? Zijn we niet meer mee met ...

Is Charlotte Bulcke op weg naar het kroontje van Miss België?

Missverkiezingen…de laatste tijd erg actueel nu bepaalde organisaties zich profileren als dé missverkiezing in ...

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...