Titel van uitdagendste Selfiequeen ter wereld gaat naar Amanda Lynn

Je moet het maar kunnen…binnen de kortste keren een roedel van maar liefst 1,7 miljoen volgelingen op Instagram in je portefeuille te bezitten. Wij slagen er amper in om op één jaar 10.000 volgers bijeen te krijgen. Ok, wij dagen dan ook de mannen van Instagram niet uit door zo naakt als mogelijk te gaan.
Amanda, nog niet zo lang nog verkozen door Sports Illustrated tot hun “Lovely Lady of the Day. is een Amerikaanse met Franse en Italiaanse roots uit Florida dat de palmbomen van de Oostkust heeft ingeruild tegen de woestijn in Nevada, meer bepaal Las Vegas. En dat je daar bij die hoge temperaturen natuurlijk liever iets minder kleren aanhoudt, is voor ons gewoon een leuk gegeven. Kijk maar mee!

 
 

You May Also Like

Knapperd Annelies Törös dartelt vrolijk over onze Instagram Wall

Een zekerheid… Als we van één iemand steevast gelukkig worden als we onze Instagram ...

Luna Stevens, meer dan een WAG!

Wie WAG zegt denkt meestal aan mooie dames die niets liever doen dan reizen, ...

Alsof de tijd heeft stilgestaan…Ellen Petri

Nog minstens even knap en strak als vroeger! Een bericht gedeeld door Ellen Petri (@ellenpetri) ...