Pia moet zowat mooiste advocate ter wereld zijn

Er zijn zo van die momenten dat je de ene misdaad na andere zou willen plegen. Niet dat wij echte boefjes zijn, integendeel maar als we zeker zijn dat we verdedigd zullen worden in de rechtbank door Pia Meuhlenbeck, tja dan kunnen er wel eens dingen gebeuren die niet zo koosjer zijn.
De in Duitsland geboren Pia heeft nochtans de toga voorlopig even aan de haak gehangen. Ze hangt momenteel liever rond in de stranden om en rond Sydney of andere exotische locaties waar ze het liefst in bikini geshoot wordt. En dat vinden 2 miljoen volgers met haar.
En als wij konden kiezen tussen Pia in toga of Pia in bikini gaan we ons maar gedragen en kiezen voor Pia in bikini!

Credits: Instagram

tcoc

You May Also Like

Ex- politieagente is Nederlands mooiste!

Nochtli Peralta Alvarez…dit is de naam die uit de gouden enveloppe tevoorschijn kwam tijdens ...

Candice Swanepoel is terug…en hoe!

Het 28-jarig Zuid -Afrikaans model keert terug bij Victoria’s Secret, het overheerlijke lingeriemerk dat ...