Olivia Culpo is de reden waarom wij 'The patriots' in de NFL Super Bowl willen!

NFL, of American Football…wij zijn er alvast grote fan van! Tot voor kort waren we grote fans van de Miami Dolphins en dit om verschillende redenen. Eén, het zwoele en altijd warme Miami, de knappe Latino cheerleaders en omdat we opgegroeid zijn met het bekende rugnummer 13, Dan Marino, één van de helden uit de film ‘Ace Ventura, Pet Detective’. Wel, vergeet de Dolphins, wij willen de New England Patriots zo lang als mogelijk zien meegaan in de competitie.


Waarom? Wel, omwille van de wel heel ravissante knapperd die elke keer weer in de tribune zit, Olivia Culpo. Deze voormalig Miss Universe is sinds kort de vriendin van ‘Patriots’ Wide Receiver (WR en dus lopen, ballen aanpakken en scoren) Danny Amendola. Danny, die dit jaar op het veld nog maar twee Touch Downs gescoord heeft, doet het buiten het veld (volgens ons toch) net iets beter! Kijk maar mee!


 

tcoc

You May Also Like

Fit de week in met knappe Fitgirl Anniek Van Keulen

Na de ontspanning, nu de inspanning… En wie anders dan de knappe Nederlandse Fitgirl ...

That's why we LOVE ADVENT! Elke dag een hete video tot Kerst!

Terwijl vrouwen zweren bij een adventskalender uit chocolade, gaan wij naar jaarlijkse traditie voor ...

Dag Instagram, dag Facebook…Marisa Papen gaat voor Patreon!

Wie heeft er al gehoord van Patreon? In Amerika is het een bekend platform. ...