Nostalgie ten top! Herintrede van de Game Boy is een feit!

Kinderen uit de 80’s en begin jaren 90, zoals wij, zullen zich deze wel snel herinneren. Uren aan een stuk hebben wij getokkeld op dit kleine mormel, de Nintendo Game Boy. Goed nieuws voor zij die houden van wat nostalgie en opnieuw het kind in hen wil laten bovenkomen…hij komt terug! 
Toch zal het niet Nintendo zijn die met het speeltje terug op de markt komt, het zal uitgebracht worden door Hyperkin, een bedrijf dat eerder al een Game Boy op de markt bracht dat je kon laten samenwerken met jouw smartphone.


Helemaal hetzelfde wordt het niet, maar aangezien wij in de ‘Teens’ zitten en niet meer in de 80’s mag het iets gesofisticeerde. Waar je vroeger om de paar uur 4AA batterijen moest afluizen van je grotere broer om moeder niet te laten weten dat je weer veel op het spelletje gezeten had, is deze versie oplaadbaar via USB, driewerf hoera!
Ander handigheidje…waar het ‘s avonds gewoon onmogelijk was om World Cup te spelen als het wat donkerder was (behalve voor zij die een lichtcover hadden die tegelijk de levensduur van de batterij halveerde), is deze Game Boy uitgerust met een lcd-schermpje met achtergrondverlichting.
Voor de rest is het nog steeds hetzelfde. Je hebt dezelfde ouderwetse nodig cartridges en omdat deze helaas niet meer worden gemaakt, zal je eens op zolder moeten snuffelen of tweedehandssites moeten overlopen. Lekker nostalgisch!
Eind komende zomer komt hij uit en hij zal zelfs minder kosten dan de originele in 1989. Waar hij vroeger voor zesduizend Frank (150€) werd verkocht, zal de prijs nu ongeveer rond de 100€ schommelen!
Have Fun lads!

Unibet

unibet

You May Also Like

Join the Force en laat je scheren door de Star Wars-Shavers van Philips!

Star Wars…we moeten eerlijk bekennen…echte fans zijn we niet. Maar voor je ons levend ...

Moon: je zwevende camera voor in huis

Ben je geregeld van huis en wil je je vrouw in het oog houden? ...

Een goudmijn (?) vol bitcoins? Zo haal je ze op!

Ok, als er 1 ding is waar we tot op de dag van vandaag ...