Nike komt met een speciale sneaker voor gamers

Gamers opgelet, leg de controller even aan de kant en hol je naar de Nike-shop in jouw buurt! 

Een collab tussen Nike en Sony PlayStation? Het gaat ervan komen! Nike brengt een sneaker op de markt voor echte PlayStation-fans. Het sportmerk werkte voor deze in het oog springende ‘basketsloeffen’ samen met NBA-ster Paul George en Sony PlayStation. De All-Star basketballer van Oklahoma spendeert in zijn vrije uurtjes nogal wat tijd op zijn spelconsole. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er wat PlayStation-trekjes terug te vinden zijn in de sneaker, de Nike PG-2 Playstation Colorway.


Onder meer het PlayStation-logo, het persoonlijke logo van Paul George en wat details die verwijzen naar de PS4 Dual Shock controller zijn in de schoenen, die zelfs blauw kunnen oplichten, verwerkt.

Vanaf 10 februari kunt u deze sloeffen voor een 110 dollar vinden in de Nike-shop. Daar het om een gelimiteerde paar schoenen gaat, raden we je aan om alvast om de controller even opzij te leggen en je als een windhoos op 10 februari richting Nike-shop te begeven…op is op, weet je wel!

tcoc

You May Also Like

Huawei dist Apple op geniale wijze

De ‘vijand’ pakken op zijn zwakke plaats… We moeten het aangeven, humor en een ...

5 zonnebrillen waarmee je de zomer aankan!

De échte zomer mag dan wel wat op zich laten wachten, een zonnebril is ...

Win nu een t-shirt van Suspicious

Ben jij net als wij fan van Suspicious? Mooi zo, want je kan een ...

Hosting door Fraai