Nieuwe Miss België gaat van de grond!

Of hoe je met een goede en aantrekkelijke titel alvast de aandacht kunt trekken. Maar, we zijn eerlijke jongens en het is dus niet gelogen. Gisteren werd in het kinderparadijs Plopsaland namelijk opnieuw gezocht naar België’s mooiste. Wie mocht het kroontje op het ravissante kopje zetten in de überverkiezing der missverkiezingen, Miss België? Wel, het werd de huidige Miss Antwerpen, Angeline Flor Pua.


Zoals altijd werd sociale media overrompeld met voor- en vooral tegenstanders. Met haar Filipijnse roots is ze een buitenbeentje in het rijtje missen en of haar overwinning een terechte keuze is, laten we in het midden. Doch, willen we scoren op internationaal vlak, is deze keuze misschien niet verkeerd en sluiten we ze allemaal in de armen moest ze ooit Miss Universe worden. (lees als: Azië is een stemkanon).

Gaat ze van de grond? Ja! Ze is ‘niet echt’ meer single want ze is aan het daten. Lees als, prille liefde. Iedereen die elk jaar Miss België volgt kent het gevolg. Dat blijft niet duren. Toch zal ze veel van de grond gaan dat ze een opleiding tot piloot in de burgerluchtvaart volgt. Een opleiding van 100.000 Euro die ze zelf helemaal alleen draagt. Wat met haar dure opleiding? “Mijn titel krijgt nu even voorrang op mijn andere projecten. “Ik wil een zo goed mogelijke ambassadrice zijn voor ons land. In de geest van Nelson Mandela, mijn held!”
En met deze klapper, vliegen we eruit!

Unibet

unibet

You May Also Like

Veerle Peeters, de vrouw waarvoor iedere vader aan de schoolpoort zijn hoofd draait!

Dat het leven niet altijd over een leien dakje gaat, heeft iedereen zelf al ...

Liefje Neymar gaat lekker uit de kleren, euh het dak in RIO

Als je één ding van Braziliaanse meisjes kunt zeggen is het wel dat ze ...

Stephanie Žanetić, fotogenieke mooie meid met eigen lingerielabel

Hop, de auto in naar Brugge vandaag. Cruisend over de E34, in de volksmond ...