Nieuwe BMW M5 zet wereldrecord driften op 8 uur!

De jongens in München hebben hun beste speelgoed nog eens bovengehaald. Hoewel er tijdens de winter maar zelden deftig gereden kan worden met de pronkstukken uit Beieren, achtertractie weet je wel, heeft het soms ook gewoon zijn voordelen.
Zo zette een fabriekscoureur van het Duitse automerk een nieuw wereldrecord neer door maar liefst 8 uur lang te driften in de gloednieuwe BMW M5. Als je weet dat er op deze 8u een afstand van 374 km moest worden overbrugd en een driftende M5 van meer dan 500PK redelijk dorstig is, moest er onderweg zowaar vijf maal getankt worden, een hachelijke onderneming want de auto mocht natuurlijk niet tot stilstand komen.
Oh ja, ook de banden verdienen een pluim want deze hebben het netjes 8u lang volgehouden…mede dankzij het nat gehouden wegdek.

 

You May Also Like

Dit wordt de duurst geveilde Ferrari ooit!

45.000.000 miljoen Euro…voor minder gaat dit rode paard niet weg… Eén ding is zeker…wie ...

Autosalon van Tokyo brengt ons massa's nieuwe concepts

Voor zij die nog niet kunnen wachten op het komende autosalon in Brussel, kunnen ...

Harley Davidson van The Terminator staat nu te koop!

‘I’ll be back!’ Welke man droomt er niet van een dikke Harley onder de ...