Nieuwe BMW M5 zet wereldrecord driften op 8 uur!

De jongens in München hebben hun beste speelgoed nog eens bovengehaald. Hoewel er tijdens de winter maar zelden deftig gereden kan worden met de pronkstukken uit Beieren, achtertractie weet je wel, heeft het soms ook gewoon zijn voordelen.
Zo zette een fabriekscoureur van het Duitse automerk een nieuw wereldrecord neer door maar liefst 8 uur lang te driften in de gloednieuwe BMW M5. Als je weet dat er op deze 8u een afstand van 374 km moest worden overbrugd en een driftende M5 van meer dan 500PK redelijk dorstig is, moest er onderweg zowaar vijf maal getankt worden, een hachelijke onderneming want de auto mocht natuurlijk niet tot stilstand komen.
Oh ja, ook de banden verdienen een pluim want deze hebben het netjes 8u lang volgehouden…mede dankzij het nat gehouden wegdek.

 

Unibet

unibet

You May Also Like

BMW licht tipje van de sluier op over nieuwe 8-serie (foto's)

Elk moment kan het gaan gebeuren, de voorstelling van de nieuwe 8-reeks van BMW. ...

Na Aston Martin komt ook Alfa Romeo terug naar de F1

Afgelopen weekend werd een streep getrokken onder het Formule 1 seizoen 2017. Niemand minder ...

Maak kennis met de Porsche 911 Turbo S Exclusive

Hoewel ik zelf niet verder kom dan een Volvo en Jens tegenwoordig grote sier ...