Nederlandse lookalike Angelina Jolie, Dorien Rose Duinker kan gevaarlijk uit de hoek komen

Wij zijn 80’s kids en dus opgegroeid in de jaren ’90. Wij zijn dan ook de eerste generatie die voor het eerst verliefd konden worden op een personage uit een videogame. Laat Lara Croft nu net één van deze figuren zijn. Als dan later er zowaar een echte film van gemaakt wordt, met Angelina Jolie in de hoofdrol, dan hoeven we er geen tekeningetje bij te maken wie toen onze favoriete actrice was. Vandaag hebben we geluk. We zitten aan tafel met een lookalike, tevens zelf ook actrice Dorien Rose Duinker. Met een sloot aan volgers op Facebook en Instagram is zij zelf ook een (ietwat bescheidener) bekend figuur. In ware Mr & Mrs Smith-stijl gingen wij het gesprek aan…


Hey Dorien, stel je eens kort even voor?
Ik ben een internationale actrice, filmmaker en lookalike voor Angelina Jolie en werk ook nog sporadisch als model. Ik hou heel veel van dieren en reizen.

Lookalike? Brad zou zich met opzet vergissen, lijkt me! Hoe lang ben je er al mee bezig?
Ik doe dit nu 15 jaar en ik ben sinds 2017 iets intensiever bezig met het delen van mijn activiteiten met mijn volgers op Instagram.

Waarom ben je er nu mee begonnen?
Ik ben met bloggen begonnen, omdat ik merkte dat er veel vraag naar was. Iedere keer als ik iets postte kwamen daar veel positieve reacties uit en het is een leuke manier om met je volgers contact te houden.

Wat maakt dat mensen net jou volgen? Wat maakt je anders dan anderen, denk je?
Wat mij onderscheid van anderen is dat ik altijd mezelf ben ongeacht wat anderen ervan vinden. Ik trek me niks aan van meningen.

Kun je dat ook even in een favoriete quote gooien?
Mijn favoriete quote is: ‘What goes around comes back around’. Deze heb ik ook met allemaal symbolen van religies en non-religies om mijn arm getatoeëerd als statement. Als we elkaar allemaal met respect zouden behandelen en echt naar je levensovertuiging of religie zou leven met liefde en zorg voor elkaar, dier en natuur, dan zou er geen oorlog of armoede zijn op de wereld. De ellende op de wereld hebben we aan onszelf te danken omdat we dat blijkbaar niet begrijpen.

Zoals daarnet al gezegd ben je erg actief op sociale media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Ik zou nooit iemand vragen mij te volgen, maar als je van afwisseling houdt en het volgen van mooie trips dan ben je bij mij wel aan het juiste adres.

Over dat juiste adres gesproken, is daar ook plaats voor een man?
Ik heb op dit moment geen vriend. Het vinden van de ideale man is lastig omdat ik inmiddels best een waslijst heb aan eisen: leuk, lief, verzorgend, super knap, lang, fit, avontuurlijk, net zo gek als ik en het allerbelangrijkste is eerlijkheid. En vooral bij dat laatste vallen ze allemaal door de mand tot nu toe. Als ik je niet kan vertrouwen moet je echt wegwezen, anders word ik gevaarlijk 😉

Oeioei, bestaat die man met al deze eisen wel? Stel, je moet één ultieme tip geven, wat zou dat dan zijn?
Mijn tip voor mannen is om ten alle tijden eerlijk te zijn. Hoe erg het nieuws ook is, ik zou nooit kwaad kunnen worden als ik de waarheid weet. Als je bijvoorbeeld een ander wilt doen moet je het zeggen. Wellicht kunnen daar mooie ‘samenwerkingen’ uit voortvloeien 😉

Euhhhh, ga door!!! 
Als ik er achteraf moet achterkomen dat je het gedaan hebt achter mijn rug ben je dood voor mij.
Dan komt de Lara Croft in haar helemaal boven…soit, we leven nog en gaan graag eens buiten voor een hapje en een stapje. Hoe zit dit bij u? 
Mijn favo-plek in mijn hometown voor eten, drinken, feesten is de zaak van mijn zusje en schoonbroer ‘Amsterdam Roest’! De mooiste en vetste plek in Amsterdam. Verder laat ik me graag verrassen en hou ik van afwisseling en nieuwe plekken ontdekken.

Amsterdam Roest, dat onthouden we! Om af te sluiten, wat zijn je ambities nog?
Ambitie voor de toekomst is om nog meer reizen te maken, in nog vettere films te spelen, een heerlijke man te vinden die hetzelfde wilt als ik en 1 of 2 kids mee te krijgen en hun net zo een mooi leven te bieden als mijn ouders voor mij en mijn zusje hebben gerealiseerd. Bewust en een gezond en gelukkig leven te leiden met de mensen waar ik van hou.

Kijk, realistische doch ambitieuze ambities! Daar houden wij wel van! Alvast heel veel succes in alles wat je verder onderneemt en wij blijven het alvast volgen op Facebook, Instagram, Site, Twitter en Imdb
Credits:
– Katja de Bruijn
– Famke Backx
– Petrova Pictorials
– Bram Heimens

You May Also Like

Chelsey Weimar: kind aan huis bij DiCaprio

Geruchten en roddels zijn van allen tijden. Van sommige roddels en geruchten mogen we ...

Mariska Riedijk houdt van brandend rubber…

Tijgers kennen we, poezen ook, maar pitspoezen een stuk minder. Vaak zijn het ravissante ...

Hosting door Fraai