Narcos fan? Dan ga jij sowieso ook 'The Mechanism' fantastisch vinden

Noteer alvast met stip 23 maart! Op dat moment komt er een nieuwe serie naar Netflix. Niet het vierde seizoen van Narcos, dat komt er sowieso, wel het eerste van ‘The Mechanism’. Een serie die deze keer niet buiten de lijntjes van Colombia snuift maar wel in het land van de carnaval Brazilië.
Het verhaal zelf draait draait dus om een kleine groep recherches die opgezadeld worden met een doorsnee zaak tegen witwassers. Daar blijft het niet bij. Een gigantisch corruptienetwerk van politici en andere bekende en grote namen uit de zakenwereld komen in deze duistere wereld boven. Duister? Iedereen die een bedreiging vormt voor het corrupte systeem wordt dan ook netjes en vakkundig van de baan geruimd. The Mechanism is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, namelijk de grootste witwasoperatie uit de geschiedenis van Brazilië.
Geen bekende maar wel veel lokale Braziliaanse acteurs hier. En dat hoeft niet slecht te zijn. Het maakt het net authentiek. Op papier heeft The Mechanism dus alles in huis om de nieuwe Netflix binge-watchingserie te gaan worden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en zitten nu al klaar tot 23 maart. Voorlopig doen we het tot dan met deze heerlijke trailer.

tcoc

You May Also Like

Vlogger filmt zieke homeparty ten huize Dan Bilzerian (Video)

Partycrashen op zijn best… Als er één man ter wereld weet hoe hij een ...

Keiharde ‘Triple Frontier’ wordt dé film van het voorjaar op Netflix (Trailer)

Nog heel even geduld… Films en series over (drugs-)kartels? Ze schieten als paddenstoelen uit ...

Olympisch schaatskampioene wil voor 50.000€ in Playboy

Als we spreken over Olympisch goud tijdens de Winterspelen in Pyeongchang moeten we als Belg ...