Miss Exclusive 2018: Whatmatters was erbij!

In het ravissant aangeklede Casino van Knokke vond op 27 januari 2018 de finale van Miss Exclusive 2018 plaats. Bij onze entree werden we vriendelijk ontvangen door de organisator van dienst, de immer goedlachse Ken Stevens. Door de koude weersomstandigheden waren we verplicht om onze chicste overjas mee te nemen die we per chance bij de, ook al, goedlachse dames van de vestiaire veilig konden achterlaten.

Nadat we, gezien onze twee uur durende lange autorit, een kort toiletbezoek (slechts 2x afschudden, nvdr) achter de rug hadden wendden we ons richting het ontvangst voor de VIP-gasten.
Op het gelijkvloers was er een betoverende ruimte waar je onder de gigantische kristallen kroonluchter kon dansen op de zachte beats van de DJ. Mijn vriendin waande zich al meteen een prinses in haar eigen kasteel. Jammer genoeg heb ik haar niet ten dans kunnen vragen doordat ze last heeft van haar knie.

Zodra mijn vriendin en ik de top van de grote trap bereikt hadden (zoals galante heren nu eenmaal horen te doen met jongedames die last hebben van de knie, heb ik haar gedragen), werden we met een glaasje bubbels of fruitsap ontvangen en zochten we een gezellig tafeltje uit om te genieten van de heerlijke hapjes. Door al het lekkers wat we voorgeschoteld kregen verstreek de tijd erg snel en moesten we onszelf nog haasten naar onze plaatsen voor de grote show.

Vanop de 2e rij hadden we een perfect zicht over al de mooie dames die zich één voor één met trots finaliste van Miss Exclusive 2018 mochten noemen. Mijn vriendin haar persoonlijke favoriet was finaliste 10, de jongedame met de stralende glimlach genaamd Laura Duymelinck, goed gekend trouwens bij de andere jongens op de redactie Whatmatters.

Mijn beste kameraad en ik waren echter voorstander van finaliste 12, de 26-jarige Lauralyn Vermeersch, haar charismatische vertoning had in ons meteen in haar ban.


Met ex-Miss België en stralend in een prachtige rode jurk Joke van de Velde als presentatrice en ex-Miss België Tanja Dexters in de jury was de hele show sowieso al een streling voor het oog. Vol spanning volgde we de show en uiteindelijk was het zo ver! De winnaressen werden bekend gemaakt.

Met de goede smaak die mijn kameraad en ik hebben werd ons voorgevoel positief beantwoord en ging Lauralyn Vermeersch aan de haal met het kroontje van Miss Exclusief 2018. De prijs van 1e eredame was voor Mayke Aendekerk en Elodie Destrebecq eindigde als 2e eredame.

Oh ja, zeker de vermelding waard, Michel Van den Brande, de flamboyante ster en ondernemer uit ‘The Sky is The Limit’ heeft ons met zijn commentaren meermaals de slappe lach doen krijgen. Wij hopen er alvast ook volgend jaar bij te zijn! Zij die het gemist hebben, de show kan je nog eens herbekijken op Stories TV (Kanaal 40 op Telenet).

Credits:
– Whatmatters
– Facebook Miss Exclusive

You May Also Like

Cirque Du Soleil maakt een Lionel Messi-Show!

Daar gaan ze mee scoren… Lionel Messi…voor velen de beste voetballer ter wereld en ...

SNOWBOMBING: het n°1 SKI FESTIVAL, en wij gaan!

Het leven van een Whatmatters redacteur? Soms keihard ploeteren, en heel af en toe ...

Ook in april houdt Netflix je in de sofa met deze heerlijke (nieuwe) TV-series

Aprilse grillen? Geen nood…terwijl de cafébaas om de hoek ongeduldig wacht op beter weer ...

Hosting door Fraai