Marisa Papen proeft het geluk in Las Vegas (NSFW)

En of het gezellig werd toen we onze mailbox op de eerste dag van het jaar openden. Niemand minder dan Marisa Papen stuurde ons de beste wensen voor Nieuwjaar en dit vanuit een broeierig heet Las Vegas. Voor alle foto’s en het volledige verhaal, verwijzen we graag naar haar site maar de eerste foto’s konden we jullie uiteraard niet onthouden.


Vergeet ook geen kijkje te nemen naar de kalender die ze voor dit jaar ten voordele van #planetplastic te koop aanbiedt. 12 maanden lang plezier van een mooie meid zonder gêne. Wij zijn alvast fan, en ja, dat waren we al voor we ze op onze eigen radioshow op Radio Stad (107.8FM) te gast hadden!


Credits: Marisa Papen by Max Thompson

Unibet

unibet

You May Also Like

Bianca, dochter van Jean-Claude Van Damme mag er zijn!

Neen, wij willen geen ruzie met de papa… Mannen die hun zinnen op de ...

Uit de voetsporen van Ma en Pa…Lily-Rose Melody Depp

Zelfs modehuis Chanel heeft deze knapperd al opgemerkt… Dochter van beroemde celebs als Johnny ...

Vlaamse Pareltjes Deel X: Charro Pyl

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...