Laat je opvreten door echte dino's in Jurassic World

Echte dino’s? Als we de mannen van Feld Entertainment mogen geloven zal het er in ieder geval levensecht uitzien in hun brute live- en stuntshow vol vette 3D-effecten die vanaf de herfst 2019 zal lopen.
In deze show, die voorlopig alleen in Florida zal lopen, zal je getransporteerd worden naar het Dino-eiland Isla Nublar. Het evenement moet wel immens groot worden. Feld Entertainment belooft zowaar een park van ongeveer 5 hectare met dino’s tot wel 12 meter hoog. Vince Klaseus, CEO van FE, vertelt dat fans van Jurassic World steeds op zoek zijn naar meer actie en larger-than-life ervaringen. Op deze manier hoopt hij alvast tegemoet te komen aan de vele fans.


De timing van de opening zit misschien net niet perfect. De nieuwe film Jurassic World: Fallen Kingdom, zal dit jaar (op 22 juni) jaar al uitkomen. Hopelijk kan het park een beetje voortborduren op het ongetwijfeld grote succes dat deze film met zich zal meebrengen.
In Jurassic World gaan de hoofdpersonen weer terug naar het eiland van de dino’s. Omdat zij in gevaar zijn door een uitbrekende vulkaan, besluiten de helden de prehistorische reptielen van het eiland af te halen. Geen al te snugger idee, als je weet hoeveel mensen in het verleden al verscheurd zijn geweest door deze monsterlijke beesten.

Credits: YouTube

tcoc

You May Also Like

5 redenen waarom je nog naar het Oktoberfest MOET!

Nog niet naar het Oktoberfest in München afgezakt? Het is nog niet te laat! ...

Horeca in De Serre

Uren hebben we vroeger doorgebracht in de serre van Boer Jules. Zaadjes zaaien, groentjes ...

Whatmatters Weekend Tip: Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux opent zaterdag zijn deuren! Zaterdag 25 augustus is ...