Knapper dan Lindsey 'Linnebel' van der Hoeven wordt het vandaag niet!

Het is geen weer om een hond door te jagen vandaag, tenzij je met een hond wilt vliegen in plaats van wandelen. Wat doen we dan op onze redactie? Neuzen op Instagram en kijken of er geen mooi materiaal beschikbaar is om op ons platform te laten ‘shinen’.


En ja, we moesten niet eens lang scrollen om uit te komen in Rotterdam bij Lindsey van der Hoeven, Linnebel voor de vrienden. Deze uitermate knappe jonge hinde uit het gezegende jaar 1993 heeft het helemaal! Ze studeert Communicatie en houdt van reizen. Zo heeft ze haar stage gecombineerd met een trip die ze alleen heeft gemaakt naar Bali. Eens terug werd ze gecontacteerd door BALR en een paar shoots later staan bedrijven in de rij om met deze ravissante knapperd in zee te gaan.


Zelf wou ze vroeger gewoon een jongetje zijn die niet liever deed dan voetballen en in bomen klimmen. Dat kunnen wij wel appreciëren, One of The Boys! Gelukkig heeft ze snel genoeg ingezien dat ze wel de looks had om een echt meisje-meisje te zijn en maakt ze ons en 39.000 andere volgers dagelijks gelukkig met heerlijke foto’s.


Wij zullen één van de maanden wel eens een uurtje tot in Rotterdam karren om deze knapperd uit te horen in een interview. Linnebel, mocht je dit lezen, we komen eraan! Voorlopig zullen we het doen met een stel mooie plaatjes van Instagram! Geniet ervan!


Credits: Instagram 

You May Also Like

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Wij hengelen achter bikinibabe Vicky Stark!

Toen God Eva had geschapen en deze ravissante verschijning uit het water liep, wist ...

Klein maar fijn…meer moet het met Susanna niet zijn

Je hebt er misschien ooit al wel van gehoord! Toen we deze oogverblindende 27-jarige ...

Hosting door Fraai