Kevin De Bruyne in FIFA '18 Team of The Year!

En in goed gezelschap! Ze zijn in ieder geval bekend: de spelers van FIFA 18 Team Of The Year. Afgelopen weken hebben gamers, fans en voetbalkenners mogen stemmen wie volgens hen de beste spelers zijn die je in FIFA 18 Ultimate Team maar beter in jouw team kan hebben. 

Helaas vinden we maar 1 Belg terug in deze 4-3-3-formatie. Geen Courtois of Hazard te bespeuren maar ja, de bank kan natuurlijk ook nog gevuld worden.

Keeper in FIFA 18 TOTY is De Gea geworden. De goalie van Manchester United pakt enigszins verrassend uit met een save ten nadele van Courtois of oude man van Oude Dame Juve, Buffon. Niet onze favoriet, maar toch geen slechte keuze.

Naar de beenharde en bij wijze soms geniale verdedigers dan. Een mooi kwartet ook. Met twee spelers zijn de koninklijken van Real Madrid de absolute hofleverancier. Ramos en Bonucci sluiten centraal de boel waar zelfs de beste spitsen weinig antwoord tegen hebben en samen met de opkomende vleugelbacks Marcelo en grote concurrent van Thomas Meunier bij PSG, Dani Alves, heb je vier kerels die op jaarbasis zelf een pak goalen (zij het op stilstaande fases) op hun rekening mogen schrijven, in positieve zin dan.

De middenvelders dan. Helaas geen Hazard, wel opnieuw wat volk van Real Madrid die hier Modric afleveren. Achter De Bruyne staat daar ook nog Kanté van Chelsea. Sterk bezet lijkt ons!


En dan hebben we nog de aanvallers. Hoewel Ronaldo dit jaar geen krop salade uit elkaar gevoetbald heeft is hij tot zijn pensioen alvast niet vervangbaar. Uiteraard kan dan ook Messi niet ontbreken en heb je zo zo goed als alle gouden ballen van de laatste tien jaar in je team. Als derde hond in het hok, is er Kane. Verrassend volgens velen, maar als je zijn jaar bekijkt en ziet met wel gemak hij de ballen binnen lepelt, kan de grote Cristiano er dit jaar nog veel van opsteken. Wat een team! GAME ON!

tcoc

You May Also Like

Deze vintage Nike Air 'Nintendo' Jordan speelt puur op nostalgie

Alleen voor de echte ‘Nintendo’-fans! Wij, rekels uit begin jaren ’80 zijn nog rekels ...

Weekendtip: Speel Twister met je lief!

Vergeet het, terrasjes zitten er niet in komend weekend! Het wordt dan ook weerkundig ...

Een waanzinnige escape room op de trein tussen Helsinki en Lapland

Nu kennen we allemaal wel het fenomeen escape room ondertussen, meer nog we schreven ...