Kéty, onze bloem van het autosalon!

Afgelopen autosalon werden we op uitnodiging van BMW, Bentley en GR8 Street Performance in Brussel verwacht. Handig zoveel partners want onze redactie wou allemaal wel eens een kijkje gaan nemen in Brussel en dan zijn extra kaarten altijd handig. Eén van die kaarten werd ons vakkundig overhandigd door Kéty, de ravissante en bevallige hostess van GR8 Street Performance. Met haar vriendelijke lach en erg elegante loop, begeleidde ze ons naar haar stand voor een verfrissend drankje. Tijd om iets terug te doen voor deze knappe jongedame!

Dag Kéty, vertel eens kort wie je bent?
Officieel is het Katarina Szakácsová maar sinds mijn geboorte word ik Kéty genoemd. Nogal speciaal net als mijn achternaam en dat komt door mijn Hongaarse en Slowaakse roots. Ik woon al 7 jaar in België. Ik geniet nog van mijn laatste tienerjaar als hostess, promotor en danseres van All Area Events.

Hoe is het allemaal begonnen?
Toen ik klein was, zat ik altijd voor de televisie wanneer Miss Hongarije, Miss World, Miss Universe,… werd gekozen. De droom was om door te breken als model. Sinds dat ik België woon, heb ik aan veel nationale en internationale missverkiezingen deelgenomen en ben ik ook met wat titels thuis gekomen. Daardoor werd ik ook opgemerkt door Dries Dumoulin van Gr8 Street Performance Magazine. Hij wou graag samenwerken met mij. Later werd ik een echte Gr8 carbabe. ☺️

Mooi mooi! Is dat tot nu toe jouw hoogtepunt?
Ik denk dat mijn hoogtepunt moet nog komen maar ik heb wel al de kans gehad om te kunnen leren van een bekende Hongaarse model Edina Kulcsár (Miss Hongarije 2014 en 1st runner up Miss World) waarvan ik prachtige foto’s heb. Ik heb samen deelgenomen aan een missverkiezing met Lili Király, die Miss Balaton werd in 2014 en nu als fulltime model werkt. Ze is een pracht van een meisje, zowel innerlijk als uiterlijk en ze heeft juist haar gesigneerde kalender gestuurd via post vanuit Hongarije. Dat is een eer voor mij. Ik ben ook ‘foto van de maand’ geweest in de zomereditie (nr.123) van Gr8 street performance.

Wat zijn tot nu de tofste reacties die je hebt gekregen? 
Mensen die altijd zo verrast reageren als ik ook aan een diep gesprek kan beginnen en over deftige dingen kan praten, ook al ben ik maar 19 en “maar een hostess”. “Een meisje met zoveel verstand” hoor ik graag.

Kijk, het hoeven niet allemaal domoren te zijn! Heb je ook al negatieve ervaringen gekend?
Ja, twee valse missverkiezingen waardoor ik veel sponsor- en eigen geld ben kwijtgeraakt en waarvoor ik binnenkort ook naar de rechtbank moet.


Wij hebben je ontmoet op het autosalon, hoe is dit geweest?
Het Autosalon was echt top! Als eerst de nieuwste auto’s van de grootste merken kunnen zien is altijd interessant. Het Autosalon had een leuke sfeer en elk stand was heel mooi gemaakt. Ik heb me echt geamuseerd.

Heb je nog dromen?
Erkende model worden is altijd een droom geweest maar laten we wat realistisch zijn. 😀

Tgoh, zeg nooit nooit! Wat wil je dan wel zeker nog bereiken?
Wat wil ik bereiken? Een job hebben dat ik echt graag doe en mij gelukkig maakt. Ik dacht altijd om mijn eigen brand op te starten of een eigen modellenschool te openen maar psychologie interesseert me ook. Ik ben zo jong, het valt nog te zien.

Met wie zou je zeker nog eens willen samenwerken?
Ik zou graag willen samenwerken met fotografen die met passie werken en enkel kwaliteitfoto’s publiceren. Voor mij maakt niet uit hoe bekend ze zijn. Ik geef meer om de kwaliteit van de foto’s en hoe de samenwerking verloopt.


Terecht! Je bent ook actief op sociale media, waarom moeten we je hierop volgen?
Ik reis veel dus dat kan al interessant zijn voor veel mensen maar ik ben ook aanwezig op veel internationale autoshows als Gr8 babe dus veel droomauto’s zijn ook gegarandeerd te zien bij mij. En als ik thuis ben kan je nog foto’s zien van mijn extreem cute Franse bulldog. ☺️Een hond is er dus al…ook een man?
Nee, geen vriend. Ik ben de enige in mijn vriendengroep die single is.
Daar kunnen we verandering in brengen…wat zoek je in een man?
Ik val niet op onzeker en verlegen jongens dus een “Hey,wil je afspreken?”-bericht via Instagram werkt totaal niet bij mij. Hij moet iets kunnen doen of zeggen waardoor hij opvalt voor mij. Meestal zit dat gewoon in de persoonlijkheid van die persoon en dan weet ik ook.. het zal klikken tussen ons.

Ok, geen Instagram-berichten dus maar wel face tot face! Waar kunnen ze je wel eens spotten? Wat zijn je favoriete uitgaansplekjes?
Uitgaan doe ik meestal enkel als ik op reis ben in een andere land maar ik werk veel als danseres in Place2party, Diedjies, Kokorico,… . Mijn favoriete plaats? Carshows natuurlijk. Ik zal zeker te vinden zijn op de Gr8 International Carshow in Kortrijk op 14 en 15 April.
Dan komen we zeker eens langs! Heb je ook een zonde?
Ik ben verslaafd aan chocolade.
Voor we hier afsluiten hebben we nog snel een vluggertje…

Size Does / Doesn’t matter? Healthy lifestyle does matter
Jouw roots of België? Zou niet kunnen kiezen
Bentley of getunede Nissan GTR? Nissan GTR for sure
Ik voel me gewoon heel sexy als ik…gefotografeerd word tijdens een shoot
Ik word helemaal wild van…mannen met goede stijl

Bedankt voor je tijd Kéty en alvast heel veel succes met alles wat je verder onderneemt en heel veel plezier op alle shows die je nog mee zal doen met GR8 Street Performance! Wij blijven het alvast volgen, en dat kunnen we via Instagram of via GR8 Street Performance

 

Credits:
– Krisztina Jakab
– Jurgen Remmerie
– Nico Vanspauwen
– Marc Schoonackers
– Kim De Brandt
– Tom Van Meersche
– Christophe Dolphen
– Fastworkz Thomas V.H.
tcoc

You May Also Like

Vurige Marisa Papen laat vulkaan uitbarsten

Het is dan ook wel een vurige jongedame… Er zijn slechter berichten die onze ...

Fitgirl Monday: Esther Dijkstra

Voor onze job zitten we tegenwoordig wel meer in Nederland. En als er één ...

Doutzen Kroes blijft ons engeltje

Doutzen Kroes is een Nederlands model van 31 die modeshows liep voor onder andere ...