Jubileum editie (25e seizoen) Top Gear wordt om van te smullen!

Ok, voor de echte fans is Top Gear gestorven met het verdwijnen van Jeremy, James en Richard. Toch is het meest bekeken autoprogramma van de laatste (15?) jaar op sterven na dood. Met een echt wel goede Chris Harris, grappige Matt ‘Joey’ LeBlanc en intelligente Rory Reid blijft het een spektakel om naar te kijken. De dikste bakken, de tofste challenges,…subtiel in beeld gebracht, wordt ook jaargang 25 een topeditie om van te smullen. Kijk alvast maar eens naar de vrijgegeven trailer!

You May Also Like

Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio niet enthousiast over zijn acteerwerk

Althans toch niet over zijn prestaties in The Revenant, de film waar hij nota ...

Steven Masset: De man achter Queen of the Models licht zijn concept toe

Modellen, wie zijn ze, wat doen ze en hoe komen we ermee in contact? ...

Hosting door Fraai