Johnnie Walker eert jaar van de hond met gelimiteerde fles!

Het is bijna Chinees Nieuwjaar, meer bepaald 16 februari. En zoals de traditie het voorschrijft staat elk jaar in het teken van een dier. komend jaar, van 16-02-2018 tot 04-02-2019, is dit de hond. Ter ere van dit spektakel heeft Johnnie Walker een Limited Edition-fles op de markt gebracht met een wel heel uniek en ingewikkeld ontwerp! De hond, een symbool van welvaart in de Chinese astrologie, staat centraal. De trouwe viervoeter verkent langs het vuurwerk, de lampionnen en dansende draken de wereld en brengt zo geluk aan iedereen die zijn pad in het nieuwe jaar kruist.

Dit ‘Blue Label’ heeft een een afdronk in een echte Highland-style van bloemen, eikenhout, gedroogd fruit, kruiden en honing! Chinezen zijn met veel dus snel zijn is de boodschap. Om een flesje op de kop te kunnen tikken moet je bij Master of Malt zijn! Santé!

tcoc

You May Also Like

Drink het echte 'Game of Thrones' bier!

Televisie, ik kijk het amper, altijd maar lezen en stukjes schrijven weet je wel. ...

Apple laat drie nieuwe iPhones op de wereld los…

Weinig grote verrassingen… Tenzij een iPhone je nog meer dan ooit een rib uit ...

Het speeltje aan de costa's deze zomer…Flyride-jetski

Het moet ongeveer een drietal zomers geleden zijn als aan dikke badsteden aan de ...