Vogeltip van de week: hoe versier je met succes orale seks?

Trouwe lezers van het eerste uur hebben ongetwijfeld ooit de drie grootste seksergernissen bij mannen gelezen. Van de ergernissen gaan we vandaag naar naar het ultieme plezier, oftewel de plaats waar elke man de vrouw graag heeft, Down Under. Hiermee hebben we het dan niet  over het land van de kangoeroe maar wel de streek tussen de knieën en navel.

De kans dat uw vrouw, lief, aanhoudster of onenightstand zomaar even spontaan, zonder te vragen en met volle borsten, euh, volle borst een blaasinstrumentconcert van Vivaldi op uw jongeheer komt spelen is redelijk klein…tenzij je haar net die dure Saint Laurent handtas hebt cadeau gedaan natuurlijk maar dat rekenen we dan niet echt als spontaan…(voor mannen die deze toer op willen, hierbij de link naar één van de collectie van komend seizoen)

Het werd dan ook tijd dat er een paar onderzoekers aan de slag gingen en zomaar eventjes 500 heteroseksuele vrouwen naar hun meest recente avonturen polsten, waaronder ook orale seks. Wie weet, haal je uit deze ontdekkingen het geheim om alvast minstens één van de vier seizoensconcerten van Vivaldi te mogen aanhoren.

Om te beginnen wat cijfers…slechts 60% van de dames waagt zich aan orale seks. Met andere woorden…vier op tien mannen die dit lezen kunnen er, en let op de woordspeling, achter fluiten. Weet wel dat ongeveer 50% van de hindes het ietwat plezierig vindt, slechts 28%, of zo een goede één op vier liefst het hele oeuvre der klassieke muziek blaast, met andere woorden het gewoon écht graag doet. Helaas vindt 17% van de dames het gewoon verschrikkelijk. Zij die nu enkel de valse noten horen van al dit getrompetter… er valt aan te werken en er is beterschap mogelijk…na deze tips…


Probleem 1: ze doet het en ziet het als een verplichting

Let us call a cat a pussy, vrouwen zijn meestal de meest passieve partij in bed. Laat nu net het geven van een blowjob deze klassieke rolverdeling tussen geven en nemen omdraaien en je weet dat dit tegen de natuur ingaat. En iets doen waarbij je druk voelt omdat je denkt dat het moet, en tegelijk ook de druk om iets wat je moet doen, ook goed te doen, en je komt al snel uit bij een minder leuke ervaring. Kan je nog volgen? Mooi!

Maar hoe lossen we dit op? Heel simpel…neem naast het initiatief om de gewone horizontale tango te dansen ook het initiatief om te communiceren tussen de lakens. Vertel wat jij fijn vindt en vooral, vraag naar wat zij fijn vindt. De openheid die je creëert vermindert het spanningsveld in een klassieke rollenverdeling…met ander woorden…je wordt elkaars gelijke wat de pret tussen de lakens alleen maar kan verbeteren. Maak het ook wat luchtiger…noem de periode van de maand waarin de dames worstelen met hun hormonen en om het uur naar toilet hollen ‘blowjobweek’. Als compensatie van haar, (ja, en ze weet het zelf!) vervelend gedrag zal ze je misschien ook iets extra gunnen.

Probleem 2: té intiem

Binnen een goeie relatie mag dit helemaal geen problemen geven. Indien toch, neem het van ons aan…het zal geen lang leven ‘Geschoren’ (sic) zijn. Buiten de relatie, en dan hebben we het hier vooral over de onenightstands, de veroveringen op Tinder, etc…ervaren vrouwen het als onaangenaam om een scharrel zijn gehoor al direct van haar trompetkunsten te laten genieten. Het is dan ook geen verrassing dat vrouwen in een relatie 17% meer kans geven de pretstengel met de mond te bedienen. Onderzoekers gaven als argument dat dames orale seks intiemer vonden dan penetratie, een bijzondere vorm van liefdesverklaring die ze liever houden voor de meer intieme en speciale momenten…

Wil je echter je Tinderdate of scharrel die je net hebt opgepikt in The Villa, Bocadero of Monroe Beach toch op haar knietjes krijgen…weet dat ook hier communicatie dan enorm belangrijk is. Vraag haar gewoon wat ze van orale seks vindt maar vertel er haar tegelijk fijntjes bij dat ze zeker geen dingen tegen haar zin hoeft te doen. Dit alleen al doet sommige dames zich gehoord en gerespecteerd voelen. De rest ‘komt’ vanzelf.


Probleem 3: jij egoïst!

Hoe in godsnaam kan je verlangen dat je iets krijgt zonder dat je er iets voor in de plaats geeft! In tegenstelling tot de eerder gestelde 60% bij de vrouwen, lust volgens datzelfde onderzoek slechts één op twee mannen wel eens een mosseltje (waarom zouden de vrouwen in dit onderzoek hierover liegen?). Wanneer zij het van je krijgt, zal ze er ook meer van genieten om het aan je te geven. Vrouwen wiens mosseltje proper gewassen werd met de man zijn tong waren maar liefst 19 procent meer geneigd om een zelf een orale wasbeurt uit te delen.

Zelfs de oude Griekse filosoof Plato (en nu pakken we zelfs uit met onze kennis van Grieks…euh…misschien iets voor les drie?) omschreef het ooit als…’GEEF EN JE ZULT ONTVANGEN’…Onthoud dus dat een gunst vragen ook gunst verlenen is. Trouwens, niet alle vrouwen ontvangen graag orale seks…en zeker niet van die scharrel die iets teveel moeite doet met een tong die de snelheid ontwikkelt van een verwoestende wervelstorm.


 

Piet, korte resumé, wat hebben we geleerd?

  1. Communiceer
  2. Hou het voor intieme momenten
  3. Gunst vragen is gunst verlenen

Succes!


 

tcoc

You May Also Like

De 5 smerigste plekken om te seksen

Het moet natuurlijk niet altijd de slaapkamer zijn waar gevogeld wordt. In de lift, ...

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten ...

Hosting door Fraai