Helaas…geen 'Game of Thrones' in 2018

Het gerucht hing al wat langer in de lucht maar het werd nu pas echt bevestigd. HBO heeft gisteren bevestigd dat Game of Thrones pas in 2019 terugkomt. Dat betekent dat er na 7 opeenvolgende jaren kijken naar GoT, er een sabbatjaar aankomt.

Het achtste en tevens ook laatste seizoen zal bestaan uit zes afleveringen. Voor de fans wordt dit even afkicken. Na het verspreiden van het nieuws, werden we op verschillende social media al overstelpt met ‘dramatische’ berichten. Even geduld lads!

Unibet

unibet

You May Also Like

JA! Er komt eindelijk een TOP GUN 2!

31 jaar geleden, in 1986 om precies te zijn zette één film de wereld ...

Miley Cyrus krijgt billenkoek van de Paashaas (foto's)

Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is… Niet alleen bij Sinterklaas moet je ...

Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ...