Genomineerd: Wie is de mooiste atlete van 2017?

Typisch fenomeen bij de jaarwisseling zijn de eindejaarslijstjes. Een poll hier, een verkiezing daar is geen uitzondering en daarom kunnen we niet achterblijven en gaan we met de trend mee. Maar welke poll of met welk lijstje kunnen we jullie mannen gelukkig maken? Onze keuze is gemaakt op een verkiezing van mooiste atlete van het jaar 2017. Voor je gaat stemmen, hier alvast de genomineerden!
1. Yuliya Levchenko
Deze 20-jarige is een hoogspringster uit Oekraïne. Ze is tweede geworden op het WK in Londen afgelopen zomer en ze was ook goed voor brons op het EK Indoor in Belgrado. Goud pakte ze na geweldig hoge sprong op het EK -23 jaar. Ook werd ze onlangs beloond met de prijs voor ‘Rising Star of the Year’ door European Athletics. Als je ook de looks even bekijkt, zouden er een pak mannen graag man mee van de grond springen, euh gaan.2. Paige VanZant
Eentje waar je liever niet mee samen wil sporten is de 23-jarige Amerikaanse kooivechtster uit Oregon. Ze legt je, ondanks haar lichtgewicht, meer dan waarschijnlijk gewoon even over de knie. Paige is wel het allerknapste wat het UFC (Ultimate Fighting Championschip) te bieden heeft. Het gewezen model heeft een roedel aan volgers op Instagram, 1,6 om precies te zijn!

3. Ellen Hoog
Dat je ook boven de 30 nog ‘Hoog’ kunt pieken in deze lijst, laat Ellen Hoog zien. Ellen is een 31-jarige Nederlandse hockeyspeelster die al 120 keer haar land mocht verdedigen. Zo schitterde en won ze alvast drie EK’s (2005, 2009 en 2011), twee WK’s (2006 and 2014) en haalde ze twee keer olympisch goud (2008 and 2012). Op de Spelen van 2012 in Londen werd zij dé heldin van de natie door in de halve finale tegen Nieuw-Zeeland het winnende punt op haar naam te schrijven in de allereerste penalty shootout ooit op een groot toernooi. Tegenwoordig verdient ze zelfs meer naast het hockeyveld dan erop…hoe zou dat nu komen?
4. Genie Bouchard
Hoeven we deze 24-jarige Canadese nog voor te stellen? Deze tennisster brak in 2014 door door de finale te halen op Wimbledon. Intussen lijkt dit een lucky shot geworden te zijn want veel overwinningen heeft ze de laatste jaren niet echt gescoord, tenzij naast de court. Daar scoorde ze zelfs een ‘Blind-Twitter-Date’, met een fan die de tennisballen had om ze gewoon mee uit te vragen. Ze ging erop en amuseerde zich naar eigen zeggen te pletter. Mannen, waar wacht je op?
5. Alica Schmidt
Voor velen is deze 19-jarige Duitse sprintster de ‘meest sexy atlete’ van het moment. Getipt als een van de sterren van de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Dat hebben ze bij Puma alvast goed opgemerkt en hebben haar een riant contract onder het knappe neusje geschoven. Voorlopig succesvol met de Duitse 4×400 m op het niveau onder 20 jaar. Al onder conctract bij Puma.


Wie is jullie favoriet? Stem op 1, 2, 3, 4, 5 op onze Facebookpagina. Volgende week komen we met de definitieve top 5! Er zijn slechtere lijstjes om aan deel te nemen tussen al die familieverplichtingen door, nietwaar?

Unibet

unibet

You May Also Like

Knap ding Emily Ratajkowski showt eigen verrukkelijke badpakkenlijn

Regen, wind, koude…tijd om ons terug wat te verwarmen. En hoe kunnen we dat ...

Karolína Urbanová, wereldster in adult industry strijkt neer in België

Wie kent er Karolína Urbanová? Zij die thuis een lief hebben lopen, gebaren zich van ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Van Hamme

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...