Eminem, Beyonce & The Weekend zijn de headlinders van Coachella 2018

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was vorig jaar net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk zijn we de mist in gegaan en moesten we tevreden zijn met Snowbombing in Mayrhofen, Oostenrijk diezelfde week. Geen Coachella voor ons vorig jaar maar laten we nu alvast al een poging doen om er zeker dit jaar bij te zijn! Waarover gaat het? Coachella Valley Music and Arts Festival is een zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Indio in Californië.

Het evenement vindt plaats van 13 tem 15 en 20 tem 22 april. Het kruin van bekend Instagram, zoals zowat alle Victoria’s Secret Angels, Paris Hilton en andere heerlijke topmodellen zullen alvast te zien krijgen hoe The Weeknd de vrijdagavonden zal sluiten, Beyoncé op zaterdag de headliner wordt en grootmeester Eminem het hele boeltje zal sluiten.
Coachella, here we come en alvast op voorhand bedankt voor de uitnodiging!Credits: Twitter

Unibet

unibet

You May Also Like

Hangover bar, een creatieve pop-up

Op een zondag zou het wel eens van pas kunnen komen: een hangover bar. ...

Dit zijn de mooiste DJ's op Tomorrowland!

Ongetwijfeld vergeten we er nog een pak! Bij het ter perse gaan van dit ...

Gin liefhebbers opgelet! Hier is het Gin Festival!

Fan van de jeneverbes? Noteer dan maar al met stip 18 en 19 mei ...