Een sociale babbel met knappe Gwenny Gerrets

Lover of chocolate, fantasy, metal and cats…als we haar Instagram even lezen, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus! Maar omdat we niet kunnen wachten tot Graspop Metal Meeting om deze knapperd even te spreken, reden wij naar de grootste havenstad in onze omstreken…en neen, dat is niet Antwerpen maar Rotterdam voor een korte, krachtige en sociale babbel!

Dag Gwenny, stel je eens kort even voor?
Ik ben Gwenny Gerrets, 25 jaar oud en woon vlakbij Rotterdam. Sinds 1,5 jaar sta ik model en werk ik onder de naam “Model Guinevere”. Naast modellenwerk werk ik als social worker in de GGZ.

De sociale sector…laat dat nu net ook mijn business naast die van flamboyante redacteur van Whatmatters zijn! Maar bon, we spreken niet over mij maar over u, hoelang ben je al bezig als model?
Ik ben nu 1,5 jaar bezig met modellenwerk.

En waarom ben je ermee begonnen?
Via een kennis ben ik ooit terecht gekomen op een fantasy festival genaamd ‘Elfia’. In mijn mooiste kleren ging ik hier op af en wist ik dat er veel fotografen waren en dat er dus veel foto’s zouden worden gemaakt. Ik merkte dat ik dit de eerste keer heel eng vond, maar vond de foto’s achteraf super mooi. Ik merkte dat ik er meer mee wilde gaan doen, om mijzelf te ontwikkelen als persoon en als model. Via een fotograaf, die ik op Elfia ontmoette, werd ik al snel uitgenodigd om een keer te komen shooten. Eenmaal daar aangekomen ging het balletje al snel rollen en werkte ik met vele fotografen hierna samen.

Mooi zo! persoonlijk dan, waar onderscheid jij jezelf van anderen?
Ik kan oprecht zeggen dat ik een bescheiden en zachtaardige persoonlijkheid heb, dat wil zeggen geen attitude. Daarnaast ben ik ook vrij ‘down to earth’.

Geen vrouw die naast haar naaldhakken loopt dus! Heb je ook een levensmotto?
Het belangrijkste is dat je plezier in je leven hebt, want je weet nooit wanneer het is afgelopen. Dus wat anderen ook zeggen of vinden…Blijf doen wat jij leuk vindt!

Je bent ook actief bezig op social media. Waarom moeten we je hierop volgen?
Als model kan ik mij goed inleven in de rol die ik tijdens het shooten heb, waardoor ik veel expressie kan uitbeelden en veel variëteit bied. Hierdoor blijven mijn foto’s boeiend om naar te kijken. Ook ben ik vrij actief op social media, waardoor ik mijn volgers altijd snel op de hoogte breng van nieuwe en interessante projecten.

En boeien doe je! Heeft dit ook geresulteerd in het hebben van een boeiende man?
Ja, ik heb een vriend en ben met hem erg gelukkig. Ik vind het belangrijk dat een partner je ondersteunt en je in je waarde laat. Daarbij vind ik het persoonlijk het belangrijkst dat iemand zichzelf blijft en niet verandert ter wille van een ander.

Klopt en mooi verwoord! Heb je een essentiële tip voor mannen?
Vaak merk ik dat mannen ‘teveel’ hun best willen doen om de aandacht van een vrouw te krijgen, terwijl het vaak de mannen die wat meer onbereikbaar zijn die de aandacht trekken. Merk je dat je geen aandacht terug krijgt? Doe er dan niet alles op alles aan om toch opgemerkt te worden.


Over opgemerkt worden gesropken…waar word jij wel eens opgemerkt? Of beter, waar ga je stappen, iets eten of drinken?
Oh, ik ben helemaal geen ‘stapper’, haha. Ik zit het liefst thuis, met mijn vriend en katjes, op de bank met een leuke serie op. Mijn favoriete plekje is dan ook eigenlijk thuis. Een plek van rust, waar ik mijzelf even kan terugtrekken wanneer ik niet aan het werk ben.
Zondig je wel eens?
Chocolademelk!

Met dit koude weer en een doefke slagroom en een scheutje rum erbij, ideaal! Een laatste vraagje, wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Als model wil ik meer groeien en ontwikkelen en met bekende fotografen samenwerken. Ik hoop ooit in commercials te komen en op catwalks te lopen.

Dan kunnen we alleen maar afsluiten met het volgende woord…Succes! Wij blijven het alvast met argusogen volgen. En volgen, dat doen wij, net als zoveel andere lezers nu alvast op Facebook en Instagram


Credits:

Unibet

unibet

You May Also Like

Deze fitgirl is helemaal klaar voor de FHM500: Tara Koppers!

Dames met ambitie, zo hebben we ze graag bij Whatmatters. Heldere doelen, overgave en ...

Temptation Island Gossip Night: Zwanetta overweegt lipcorrectie down under! (VIDEO)

Heren en ook stiekem meelezende jongedames, vanavond is het weer zover. Dan staat er ...

"Addicted to Social Media"…het verhaal van Kelss

Social Media…ook wij zijn wel eens gekluisterd aan ons (om het op zijn Hollands ...