DVD RELEASE – Kingsman: The Golden Circle

Een tijdje terug hadden we de eer naar Londen te mogen trekken om een paar locaties waar deze film is opgenomen te mogen gaan bekijken. Maar daar stopte het niet! We verbleven ook twee nachten in het geweldige ‘The Ned’ hotel en hadden een korte, maar krachtige meet and greet met Matthew Vaughn de regisseur van de film. Een unieke belevenis!

Uit op DVD en Blu-Ray

Sinds gisteren is het eindelijk zo ver: de film is uitgekomen op DVD en op Blu-ray. En natuurlijk zouden we Whatmatters niet zijn als we niet een aantal exemplaren hadden weten te bemachtigen. Meer nog: we geven er een heel aantal weg. Hoe we dat doen? Vanavond gaan we via Facebook live streamen, waarbij we maar liefst 10 dvd’s kunnen weggeven? Vanaf 19u plannen we gedurende een 2-tal uurtjes live te gaan, dus bezoek zeker onze Facebookpagina als je kans wil maken. Een onschuldige kinderhand (Pippa) zal de 10 winnaars selecteren.

Gesigneerd exemplaar + 10 DVD’s te winnen

Eén winnaar krijgt trouwens nog een leuk extraatje. Omdat we natuurlijk al snel maatjes werden met Matthew Vaughn (overigens de man van Claudia Schiffer) drukte hij ons ook nog een gesigneerde box in de handjes met een leuk tekstje op. Wel die geven we natuurlijk ook weg!

Meer over de film?

In de tweede Kingsman-film ‘The Golden Circle’ volgen we wederom Eggsy (Taron Egerton). Sinds hij het van straatschoffie tot Kingsman-gentleman heeft weten te schoppen, gaat het hem voor de wind. Zijn reputatie als superspion groeit, hij woont samen met zijn vriendin Tilde – de Zweedse kroonprinses – en hij combineert zijn bijzondere baan en privébestaan moeiteloos. Als terreurorganisatie de Golden Circle, onder leiding van Poppy (Julianne Moore), toeslaat, komt het voortbestaan van de Kingsman ernstig in gevaar. Samen met hun Amerikaanse collega’s gaan ze de strijd aan om de toekomst veilig te stellen. De snelle actiescènes, mooie maatpakken, gadgets, Britse humor en een topcast met onder andere Colin Firth, Halle Berry, Channing Tatum en Jeff Bridges maken KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE een mustsee voor iedere stijlvolle gentleman.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Tanja Dexters opent dit weekend haar Flamingo Bar

Een nieuwe start… Dat Tanja een beetje op de dool was de afgelopen jaren ...

Burn baby, burn met deze Everdure Grill

Misschien kan je tussen kerst en nieuwjaar geen eten meer zien, maar let toch ...

In de halfpipe met Seppe Smits

Bij Whatmatters houden we wel van wat avontuur (nee, schat, geen avontuurtjes, nvdr.). Soms ...