Dit voorjaar draag jij een jeansvestje!

Tenminste als je hip wilt zijn! Ok, de meningen zijn wat verdeeld over de aloude jeansvest. Oubollig? Cool? Rock ’n roll? Waar de één het ziet als iets wat een doorzopen dakloze op de Groenplaats zou dragen, ziet de ander het als een dikke vette knipoog naar helden als James Dean of  Kurt Cobain.

De jeansvest kan altijd. In de winter draag je hem tussen een dikke jas en trui, in het voorjaat of in de zomer als jasje. Wij verkiezen hem alvast in de meest klassieke vorm. Strakke broek, witte T-shirt, sneakertjes en daarboven het vestje. Waan je dit voorjaar en zomer hip en kopen die handel! Hierbij onze top 3…

1 Scotch & Soda, te verkrijgen HIER


2 Levi’s, te verkrijgen HIER

3 Phillipp Plein, te verkrijgen HIER

Credits cover: Pinterest

Unibet

unibet

You May Also Like

De ontwerpen met een hoek af van This is Helix

Wie bij futuristische fashion/design aan Star Trek pakjes denkt die heeft een iet of ...

Dé schoen voor de hardloper: Nike REACT

Dat Nike blijft innoveren, daar valt waarschijnlijk niemand stijl van achterover. De ene innovatie ...

Henry Poole x Size? x adidas

Als een gereputeerde Britse tailor en adidas de handen in elkaar slaan mag je ...