Dit voorjaar draag jij een jeansvestje!

Tenminste als je hip wilt zijn! Ok, de meningen zijn wat verdeeld over de aloude jeansvest. Oubollig? Cool? Rock ’n roll? Waar de één het ziet als iets wat een doorzopen dakloze op de Groenplaats zou dragen, ziet de ander het als een dikke vette knipoog naar helden als James Dean of  Kurt Cobain.

De jeansvest kan altijd. In de winter draag je hem tussen een dikke jas en trui, in het voorjaat of in de zomer als jasje. Wij verkiezen hem alvast in de meest klassieke vorm. Strakke broek, witte T-shirt, sneakertjes en daarboven het vestje. Waan je dit voorjaar en zomer hip en kopen die handel! Hierbij onze top 3…

1 Scotch & Soda, te verkrijgen HIER


2 Levi’s, te verkrijgen HIER

3 Phillipp Plein, te verkrijgen HIER

Credits cover: Pinterest

You May Also Like

Sneaker van de week: Air Jordan 1 Retro High OG All Star

Binnen 14 dagen is het zover! De NBA nodigt al zijn vedetten van afgelopen ...

Wees toch maar een beetje SuspiciouS

Sinds enkele maanden zijn we weer een fijn label van 2 jonge Antwerpse ondernemers ...

Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder ...

Hosting door Fraai