Dit is zowat het vetste huis in Londen

Ondergetekende is op zoek naar een nieuwe woonst en elke vorm van inspiratie is welkom. Bij deze zoektocht naar inspiratie stootten we op een wel heel erg knap huis, een herenhuis dat ligt op Primrose Hill in Londen. Classy en met ingewerkt zwembad…om maar te zeggen, geen spek voor onze bek!

Het herenhuis is ontworpen door architecten Richard Paxton en Heidi Locher. Hun bedoeling was een soort strakke tempel te maken waar je helemaal tot rust komt. En hoe dit gelukt is! Met zowaar een rechthoekig inpandig en omringd met glas zwembad, voel je je gewoon altijd op vakantie. Het heldere water in combinatie met het glas zorgt voor een soort blauwe gloed door de kamer

De moderne woning zelf ligt een beetje verstopt in het klassevolle Primrose Hill, gekend om zijn Vicoriaanse straatjes. Het contrast tussen de omgeving en de woning kan niet groter zijn. De woning zelf is ondertussen net verkocht en ons bod werd helaas niet weerhouden. De nieuwe eigenaar legde hiervoor netjes een dikke 6,5 miljoen Euro op tafel.

Credits: Paxton & Locher

tcoc

You May Also Like

M.Gemi betaalbare luxe voor aan de voetjes

Heb je weinig roebels te besteden, maar wil je wel fijne schoenen die er ...

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Hout rond de pols

Bij Whatmatters zijn we kenners van de zogenaamde ‘houten kop’, van houten horloges al ...

Hosting door Fraai