Dit is de reden waarom je vandaag nog naar Firenze wil

We zijn nog maar net terug uit Parijs en steden als Rotterdam en Londen wachten ons nog komende maand op maar als we heel eerlijk zijn, willen we sito presto vertrekken naar Firenze, of ook wel Florence genoemd.
Deze romantische stad ademt cultuur en kunst uit en heeft heel wat moois in petto. Dit alles wordt samengevat in deze heerlijke timelapse. Met deze versnelde beelden wordt weer eens benadrukt dat deze stad dringend op onze bucket list staat…en niet met de mannen van de redactie, laat dat duidelijk zijn. Hier gelden andere wetten en nemen we mevrouw Whatmatters mee! Kijk maar mee…

Credits: Wikipedia

Unibet

unibet

You May Also Like

Ben jij het lelijke eendje? Dan heeft jouw lief geluk!

Ben jij het lelijke eendje van je vriendengroep? De man met de dikke lippen, ...

Dag GSM, Welkom Humor…ingrediënten om knapperd Sarah Georgopalis te doen smelten!

We moeten er wat voor over hebben bij Whatmatters om mooie dames te ‘mogen’ ...

Whatmatters recenseert: Het Tweede Gelaat ***

Zaterdagavond om een uur of zeven, krijg ik de kriebels, begint het hier te ...