Dé schoen voor de hardloper: Nike REACT

Dat Nike blijft innoveren, daar valt waarschijnlijk niemand stijl van achterover. De ene innovatie is al spectaculairder dan de andere. Gisteren pakte het Amerikaanse label weer met een nieuwigheid uit: de NIKE REACT. Deze loopschoen beschikt over de de laatste nieuwe FOAM-technologie, maar wat zijn daar nu juist de voordelen van?

Opvallende zool, optimale demping

Deze schoen dempt de impact bij elke pas en zorgt ervoor dat er minder kracht verloren gaat. Schoenen waar je comfortabeler en in principe ook net een tikkeltje langer van kan lopen dus. Ze voelen bovendien vederlicht aan en zijn ook slijtvast. Gisteren werd het eerste van twee nieuwe modellen gelanceerd. De schoen is vijf procent lichter, 11 procent zachter en behoudt 10% meer energie dan zijn voorganger de Lunar Epic 2. Een rapport waarmee je kan thuiskomen!


Een naadloze Flyknit upper en een uitvergrote zool die voor demping en stabiliteit zorgt zijn opvallende kenmerken. Omdat het bovenwerk is vastgemaakt aan één stuk foam lijkt de onderzool één geheel te vormen met de middenzool, hoewel er aan de voorvoet en de hiel een rubberen onderdeel zit waardoor de hardloper meer grip heeft op het wegdek en de schoen langer meegaat.
Redenen genoeg dus voor de hardloper om deze nieuwe schoenen een kans te geven. Nu verkrijgbaar ook de website van Nike en in de betere sportzaak.

 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

DKNY strikt Emily Ratajkowski voor heerlijke campagne

Eentje voor de stiekem meelezende dames onder ons. Want zeg nu zelf, mooie zondag-nietsdag-outfitjes ...

Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder ...

#NoBraClub is de nieuwste trend op Instagram

Laat het duidelijk zijn, onze aandacht is meteen getrokken! Een halve eeuw nadat zo ...