Cultureel geïnspireerde Emily gaat nog eens naakt

Geen ‘Blurred Lines’ deze keer maar netjes bedekt door haar gitzwarte haren…zo laat Emily Ratajkowski nog maar eens aan de buitenwereld zien waarom zij misschien wel de knapste hinde is die van de planeet Venus komt.
Of speelt ze wel Venus want het genomen shot is geïnspireerd op Sandro Botticelli’s ‘Nascita di Venere’ oftewel De Geboorte van Venus’, een kunstwerk uit 1480 waar Godin Venus na haar geboorte in de zee de kust bereikt. Een werk dat je nu nog steeds in Italië, meer bepaald, Firenze kan bezichtigen in de Uffizi Gallery.
Kijk, er zijn saaiere geschiedenislessen, nietwaar?

You May Also Like

Wij gingen aan het rollen met Kaat Bollen

Wie kent Kaat Bollen niet? Deze spring-in-‘t-veld heeft niet alleen Goedele Liekens van haar ...

Girl Next Door: Charlotte De Deken

Hoogtijd om nog eens rubriek van onder het stof te halen die er echt ...

Vlaamse Pareltjes XXXIII: Shanna Mols

  Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Shanna Mols (@shannamols) ...

Hosting door Fraai