Charlotte De Witte krijgt eigen stage op Tomorrowland en zo ben je zeker van jouw tickets!

Mannen, wees er snel bij want slechts tot 2 februari kan je jezelf pré-registreren voor de oh zo gewilde tickets voor Tomorrowland. Straffer nog, de Belgische voorverkoop vindt vandaag plaats, en dit om 11u! Geen nood als je er niet uit de ellenlange wachtrij komt, ook volgende week, 3 februari (17u) heb je nog kans tijdens de wereldwijde verkoop.
Tomorrowland geeft net zoals elk jaar ook dit jaar heel wat labels en dj’s de kans om een eigen podium te hosten. Onder meer één van onze favoriete en wel erg ravissante Charlotte De Witte krijgt de eer om zoals andere sterren zoals er zijn Eric Prydz, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies, haar favoriete dj’s uit te nodigen op haar stage.

Maar hoe scoor je best jouw tickets? Wel, we geven alvast deze 8 tips!


1. Wees op tijd
Logisch! Log je pas één na 11 in heb je prijs. Dan beland je meteen ergens achteraan op de wachtlijst. Dag TML en vooral gesakker op social media.
2. Registreer je en hou je gegevens klaar
Zoals daarnet al aangegeven, moet je je eerst registreren.


3. Kies de juiste browser 
Vergeet Internet Explorer, maar ga eerder voor Firefox of Chrome. Sluit ook alle andere tabbladen en downloads in die browser af en zet geen andere programma’s open. Alle overbodige traffic kost je alleen maar snelheid!
4. Kies voor de kabel
Het klinkt oubollig maar vergeet vandaag WIFI. Met een draadloze verbinding is de kans groter dat je eens een netonderbreking hebt.


5. Weet wat je wil
Nadat je ingelogd bent, kom je voor een eerste keuze te staan. Wat wil je? Full Madness inclusief camping? Vrijdag? Zaterdag? Zondag? Zodra je ticket gekocht is, kan je dat niet meer veranderen.
6. Refresh niet
Refresh je internetpagina nooit! Dat doet je gewoon terug achteraan in de lijst terechtkomen…en achteraan de lijst wil zeggen, DAG TML en opnieuw gesakker op Facebook. Een plaat die wel eens meer blijft hangen op zo een dagen.


7. Hou je bankkaart klaar
Betalen kan alleen met een Belgische bankkaart en níét met een kredietkaart. Zie dus dat je jouw ‘home banking’-toestel bij de hand hebt, want als je de betaling niet meteen kan doen, wordt je bestelling geannuleerd. Misschien niet onbelangrijk, zie dat er genoeg sollen op de rekening staan!
8. Niet gelukt?
Probeer op 3 februari gewoon opnieuw. Let wel op, dan zit heel de wereld achter zijn PC/laptop/tablet/smartphone…
Succes!

Credits: Facebook/Instagram Charlotte De Witte
 

tcoc

You May Also Like

Whatmatters WK Veldrijden Special

Vandaag geen motoren, op één betrapte mechanisch gemanipuleerde fiets na, toegelaten op het circuit ...

Women Move Mountains

Het eindejaar is het moment voor feestelijkheden, lekker eten en geschenkjes. Maar ook om ...

De Kleine Zavel kaapt titel 'Beste Restaurant' weg op Hospitality Awards

De Post, het zijn knoeiers… althans daar gaan we toch vanuit. Ongetwijfeld hebben ze ...