Biski…oftewel jetskiën met een bike

Ok, we zijn midden dertigers en als je onze levensstijl wat volgt, zal het jullie alvast niet verbazen dat wij geen 100 jaar zullen worden. Met andere woorden, de midlife crisis komt er stilaan aan en we zijn dusdanig deftig aan het overwegen ons of een moto of een jetski aan te schaffen
Maar misschien hoeven we niet te kiezen als het van een ondernemer uit Nieuw-Zeeland afhangt. Alan Gibbs, combineert beide geneugten en komt alvast met een moto die met één druk op de knop gewoon transformeert in een jetski. Ok, esthetisch kan het wel iets mooier maar je kan natuurlijk niet alles hebben. Gezien onze midlife crisis zijn we al content met een knappe jonge vrouw…de moto of jetski mag dan net iets minder zijn.
Toch is over nadenken…


 

You May Also Like

Fiat 500 gaat elektrisch en krijgt in zijn derde generatie een nieuw design

Wij zaten op de eerste rij tijdens de wereldpremière van de nieuwe Fiat 500 ...

TW Steel Maverick

Ook al hebben we een polsje dat we qua dikte kunnen vergelijken met een ...

Het kan toch nog sneller…Aspark Owl EV schiet in 1,9 sec naar 100!

De magische grens van 2 seconden…wie zou de eerste autobouwer zijn die zijn bolide ...

Hosting door Fraai