Biski…oftewel jetskiën met een bike

Ok, we zijn midden dertigers en als je onze levensstijl wat volgt, zal het jullie alvast niet verbazen dat wij geen 100 jaar zullen worden. Met andere woorden, de midlife crisis komt er stilaan aan en we zijn dusdanig deftig aan het overwegen ons of een moto of een jetski aan te schaffen
Maar misschien hoeven we niet te kiezen als het van een ondernemer uit Nieuw-Zeeland afhangt. Alan Gibbs, combineert beide geneugten en komt alvast met een moto die met één druk op de knop gewoon transformeert in een jetski. Ok, esthetisch kan het wel iets mooier maar je kan natuurlijk niet alles hebben. Gezien onze midlife crisis zijn we al content met een knappe jonge vrouw…de moto of jetski mag dan net iets minder zijn.
Toch is over nadenken…


 

tcoc

You May Also Like

De geweldige houten fietsen van Grainworks

Wat we met hout hebben bij Whatmatters? Geen idee, maar ze maken er wel ...

Puppy 1: de zelfrijdende reiskoffer van Segway

Wie kent ze niet, de Segways? Het hoogtechnologisch snufje dat je kan huren op ...

Een goudmijn (?) vol bitcoins? Zo haal je ze op!

Ok, als er 1 ding is waar we tot op de dag van vandaag ...