Beltbox: Valse kattengejank is nog nooit zo aangenaam geweest

Ben jij ook niet gezegend met een stem die Koen Wauters, Bart Peeters of Natalia op de knop doet drukken in ‘the blinds’ bij The Voice? Zadel je je huisgenoten ook op met hoofdpijn die erger aanvoelt dan migraine als je je eerste hoge noten inzet? Wel, er is een oplossing voor jou en voor hen! Met de Beltbox kun je namelijk uit volle borst zingen zonder iemand verder tot last te zijn.

Het maskertje zorgt er namelijk voor dat al het kattengejank tot het minimum wordt beperkt. In de douche, in de auto of op de tram? Je kan het overal gebruiken. Ok, je ziet er een beetje onnozel uit met het maskertje om je mond maar kom, je ademt ook niet teveel smog meer in…alles heeft zijn voordeel…en onze oren ook!

You May Also Like

2 rugzakken om mee uit te pakken!

Festivals, tripjes naar het strand, een pretpark met de kids, af en toe en ...

Xbox Game Pass: Netflix voor je console!

Heb je graag meer dan 100 spelletjes ter beschikking zonder deze effectief aangekocht te ...

Instant foto's printen met de Fujifilm Instax Square SQ10

Uiteraard heb je in je smartphone een puike camera zitten, maar soms wil je ...

Hosting door Fraai